2018-ban a SKODA Kodiaq WRC indul a Rally Világbajnokságon

In auto, bemutató, hír, sport
SKODA Kodiaq WRC

         A Fabia R5 WRC 2 rally sikerein felbuzdulva a SKODA a Rally Világbajnokság porondjára küld még egy versenyzőt. A SKODA Kodiaq WRC az új WRC SUV kategóriában indul a 2018-as szezonban. A Kodiaq WRC-t az új kategória szabályainak megfelelve 2.0 literes turbó motor hajtja és a minimum súllya 1,650 kg.

          A Kodiaq WRC 2018 januárjában Monte Carlo-ban fog debütálni. A legnagyobb Skoda igazán jól néz ki rally változatban, ha ez még csak egy skicc is.

És a többiek?

De még érdekesebb, hogy kik és milyen módon fognak még nevezni ebbe a kategóriába? Például a BMW az X5-öt vagy az X6-ot küldi a ringbe? Q7 vagy cask Q5? Ha mondjuk a Porsche Macan ringbe száll, akkor annak igen nagy esélyei lesznek. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...