Bemutatkozik a 2018-as Buick Regal Sportback

In auto, autó kiállítás, autóipar, bemutató, hír, USA
2018-as Buick Regal Sportback

Amerikai forma az amerikaiakank

       A 2018-as Buick Regal az E2XX platformon alapul, amit az Opel insignia és a Chevy Malibu alatt is megtalálunk. Az auto sziluettjét mintha a rokon insigniából és a nem rokon Superb-ből gyúrták volna össze. Kecsesnek nem mondanám, inkább kicsit bumfordi. Illetve a kerekek, kerékjáratok kicsinek tűnnek a kasztnihoz mérten. Valahogy ez a forma menő lehet az USA-ban.

1998 Chrysler Concorde LXi

            Kicsit olyan tojás forma, ilyen volt már ez a Chrysler Concorde is a ’90-es évek végéről. Ilyen az, mikor az amerikaiak akarnak praktikus autót tervezni. Öt méter fölött jobban kiadná. Valószínűleg az volt a mondás, hogy ne hasonlítson teljesen az Insigniára.

2018-as Buick Regal Sportback
2018 Buick Regal Sportback

            Szóval jól néz ki a kupés tetővonal, az első hűtőmaszkot nekünk kicsit szokni kell. Az hogy a motorháztető és a csomagtartó is domborodik, hát ez ilyen. A hátulja kifejezetten tetszetős, a két kipufogó már kötelező, bár semmi féle V alakú képződményhez nem kötődik, csak egy turbós sor négyest szellőztet.

2018-as Buick Regal Sportback
2018 Buick Regal Sportback

 

Mi van beljebb?

            A csomagtartó méretes – nagyobb mint az Audi A5 Sportback-é vagy a BMW 4 Gran Kupéjé – és praktikus, jól pakolható. Mondjuk ha az ajtaja mélyebre nyílna, az még jobb lenne.

2018-as Buick Regal Sportback
2018 Buick Regal Sportback

            A beltér is kellemes, szemre jó az anyaghasználat és igen ergonomikus a kialakítás, bár a mai modern élvonalba nem fér bele. Itt is van Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitási csomag,  amik jól összedolgoznak a 7 colos képernyőjű infotainment rendszerrel.

2018-as Buick Regal Sportback
2018 Buick Regal Sportback

 

És mit takar a külső?

 

            Például választható intelligens összkerék hajtás, amihez nyolc sebességes automata váltó jár. Az első kerekes Regal-ok kilenc sebességes automatát kapnak. A 4,9 méteres autó mozgatásáról egy 2.0 literes sor négyes turbós motor gondoskodik, ami 250 lóerőt ad le. A tengelytáv 2,8 méter, az önsúly pedig 1700 kg.

            Van még többek között aktív gyalogos védelem vészfékezővel plusz sávtartó automatika. Illetve a

            Az autó adatlapján a gyártó a kiemelt versenytársak rubrikában a következő autókat írta:

 

  • Acura TLX
  • Audi A5 Sportback
  • Volkswagen CC
  • BMW 4-Series Gran Coupe

Hát az amerikai önbizalom mindig is dicséretes volt.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights