A Porsche a Sanghaji Autókiállításon

In auto, autó kiállítás, hír
A Porsche a Sanghaji Autókiállításon

A Porsche a Sanghaji Autókiállításon

            A Porsche három modellt vitt a 2017-es Sanghaji Autókiállításra. Az első a csodaszép Panamera Sport Turismo új változata, ami itt 550 lóerőt tud.

A Porsche a Sanghaji Autókiállításon

                  A második a nyújtott tengelytávú Panamera Turbo S E-Hybrid, ami 680 lóerővel és elvileg akár 2,9 literes fogyasztással is megajándékozza leendő tulajdonosait.

A Porsche a Sanghaji Autókiállításon

            A harmadik Porsche a Panamera Executive 330 lóerővel és hátsó kerék meghajtással, szintén long változat. Igazándiból Kína számára mindenki, aki komolyan akar focizni ezen a hatalmas piacon, megcsinálja a maga long verzióit, amit asztán a kínaiak elitje sofőrős kocsinak tud használni.

 

A Porsche a kínai piacon

            2016-ban a Porsche több mint 65.000 autót adott el, nem csoda, hogy fokozottan koncentrálnak erre a piacra.

            Ezt erősítvén a Porsche a kiállításon jelentett be a Porsche Club Kína és a Porsche Motorsport Ázsia Pacific indulását. A klub egyfajta esernyő szervezet a több mint 250 tagú privát szerveződéseknek, hozzáférést biztosítva a nemzetközi Porsche eseményekhez, versenyekhez. A Porsche Motorsport Ázsia Pacific pedig a gyár és a GT jármű tulajdonosok között jelenti majd a kapcsolatot. A Porsche Carrera Ázsia Kupa 15 éve indult és jelenleg 26 pilóta versenyez 10 eltérő országból. A maga 2 millió nézőjével ez az egyik legnépszerűbb bajnokság a régióban.

            A gyártó még leírja, hogy a 2016-ben eladott 65,246 autóból a Macan volt a húzó modell. Ebből 34,015 példányt adtak el. De jól fogyott a 911-es, a 718 Boxster és a 718 Cayman is.

You may also read!

Mi történik, ha egy autó falnak ütközik 150 km/h sebességgel?

A mérnökök világszerte törésteszteket végeznek az autókon, vizsgálják a törés, sérülés mértékét és az utasok védelmét. Ezekkel a tesztekkel

Read More...

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...