Renault Sandero R.S. 2.0 – 145 lovas Dacia?

In bemutató
145 lovas Dacia

Braziliában mutatták be a Renault Sandero, vagy ahogy nálunk hívják, Dacia Sandero erőtől duzzadó változatának új, limitált kiadását. A 17 colos alufelnik, vörös féknyergek, vörös szpoiler és vörös betétes tükrök – mindez kevés lenne az élményhez.

 

145 lovas Dacia?

De a Braziliában készülő limitált szériában dohogó 2.0 literes szívó benzines 145 lóerőt ad le és majdnem 200 Nm a nyomatéka. Azért ez a Dacia univerzumban már nagyon ütősen hangzik. 

145 lovas Dacia?
Renault Sandero R.S. 2.0 Racing Spirit

Nagy kérdés, hogy a 8,5 másodperc alatt 100-ra gyorsuló kis hot hatch csak a brazilok kiváltsága marad, vagy elér egyszer majd mihozzánk is? Az autót már 2015 óta forgalmazzák, és Braziliában bestseller hot hatch. Biztos, hogy itt nagyon kelendő lenne, de a gyártó mérlegelni fogja, hogy mely típusa elől venné így el a vevőket? Mindenesetre a videón látszik és hallatszik, hogy nagyon dögös a kis Dacia, akarom mondani Renault.

 

Igazán meglepő, hogy egy kis szakértői hozzányúlással hogy fel lehet dobni egy ilyen egyszerű és olcsó tömegmodellt. Annyira mokány és dinamikus lett a külseje a Sanderonak, hogy hívogatja az embert valami kellemes lezárt szerpentinre. 

145 lovas Dacia
Renault Sandero R.S. 2.0 Racing Spirit
145 lovas Dacia
Renault Sandero R.S. 2.0 Racing Spirit

 

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...