Renault Sandero R.S. 2.0 – 145 lovas Dacia?

In bemutató
145 lovas Dacia

Braziliában mutatták be a Renault Sandero, vagy ahogy nálunk hívják, Dacia Sandero erőtől duzzadó változatának új, limitált kiadását. A 17 colos alufelnik, vörös féknyergek, vörös szpoiler és vörös betétes tükrök – mindez kevés lenne az élményhez.

 

145 lovas Dacia?

De a Braziliában készülő limitált szériában dohogó 2.0 literes szívó benzines 145 lóerőt ad le és majdnem 200 Nm a nyomatéka. Azért ez a Dacia univerzumban már nagyon ütősen hangzik. 

145 lovas Dacia?
Renault Sandero R.S. 2.0 Racing Spirit

Nagy kérdés, hogy a 8,5 másodperc alatt 100-ra gyorsuló kis hot hatch csak a brazilok kiváltsága marad, vagy elér egyszer majd mihozzánk is? Az autót már 2015 óta forgalmazzák, és Braziliában bestseller hot hatch. Biztos, hogy itt nagyon kelendő lenne, de a gyártó mérlegelni fogja, hogy mely típusa elől venné így el a vevőket? Mindenesetre a videón látszik és hallatszik, hogy nagyon dögös a kis Dacia, akarom mondani Renault.

 

Igazán meglepő, hogy egy kis szakértői hozzányúlással hogy fel lehet dobni egy ilyen egyszerű és olcsó tömegmodellt. Annyira mokány és dinamikus lett a külseje a Sanderonak, hogy hívogatja az embert valami kellemes lezárt szerpentinre. 

145 lovas Dacia
Renault Sandero R.S. 2.0 Racing Spirit
145 lovas Dacia
Renault Sandero R.S. 2.0 Racing Spirit

 

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights