Renault Sandero R.S. 2.0 – 145 lovas Dacia?

In bemutató
145 lovas Dacia

Braziliában mutatták be a Renault Sandero, vagy ahogy nálunk hívják, Dacia Sandero erőtől duzzadó változatának új, limitált kiadását. A 17 colos alufelnik, vörös féknyergek, vörös szpoiler és vörös betétes tükrök – mindez kevés lenne az élményhez.

 

145 lovas Dacia?

De a Braziliában készülő limitált szériában dohogó 2.0 literes szívó benzines 145 lóerőt ad le és majdnem 200 Nm a nyomatéka. Azért ez a Dacia univerzumban már nagyon ütősen hangzik. 

145 lovas Dacia?
Renault Sandero R.S. 2.0 Racing Spirit

Nagy kérdés, hogy a 8,5 másodperc alatt 100-ra gyorsuló kis hot hatch csak a brazilok kiváltsága marad, vagy elér egyszer majd mihozzánk is? Az autót már 2015 óta forgalmazzák, és Braziliában bestseller hot hatch. Biztos, hogy itt nagyon kelendő lenne, de a gyártó mérlegelni fogja, hogy mely típusa elől venné így el a vevőket? Mindenesetre a videón látszik és hallatszik, hogy nagyon dögös a kis Dacia, akarom mondani Renault.

 

Igazán meglepő, hogy egy kis szakértői hozzányúlással hogy fel lehet dobni egy ilyen egyszerű és olcsó tömegmodellt. Annyira mokány és dinamikus lett a külseje a Sanderonak, hogy hívogatja az embert valami kellemes lezárt szerpentinre. 

145 lovas Dacia
Renault Sandero R.S. 2.0 Racing Spirit
145 lovas Dacia
Renault Sandero R.S. 2.0 Racing Spirit

 

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights