Győzelem mindenáron?

In sport
Nem ivott Hamilton Barcelonában

 

Nem várt magyarázatot adott Hamilton a barcelonai gyengélkedésére. Az angol elárulta, hogy a futam közben a rádiózásaiban hallott, illetve a futam után látott kimerültségének oka, az volt, hogy Vettel üldözése majd maga mögött tartása sokat kivett belőle. Ezenkívül az Angol hozzátette:

„…Emellett italt sem viszek az autómban, hogy spóroljak a tömeggel, nem ihatok a verseny során. A legvégén minden erőmre szükség volt, hogy a csapatomhoz ugorjak, a szívverésem a csúcsra ért.”

 

Ezek szerint Hamilton a 66 körös futamot folyadék utánpótlás nélkül teljesítette a mediterrán barcelonai melegben. Ennek az egyszeri néző egyszerre örülhet is meg nem is, hiszen végre ennyire kiélezett küzdelmet láthatunk a Forma-1-ben. Viszont felmerül a kérdés, ekkora áldozatot és kockázatot valóban megér az a nagyjából két kilós súlycsökkentés?

(forrás: www.formula.hu)

You may also read!

endurocross

Hertlik Donoven: újabb második hely, ezúttal végre problémamentesen!

Kategóriájában szerzett újabb második hellyel egyre közelebb kerül álmaihoz a 2022-es endurocross Magyar Bajnokságban Hertlik Donoven. A korábbi háromszoros

Read More...
drágul az üzemanyag

Péntektől emelkedik az üzemanyagok piaci ára

Péntektől a benzin és a gázolaj beszerzési ára is emelkedik bruttó 4-4 forinttal. Ez azt jelenti, hogy a piaci

Read More...
R5 Turbo 3E

Közönségdíjas az R5 Turbo 3E a 2022-es Arts & Elegance Concours-on

Az R5 Turbo 3E elnyerte a 2022-es Art & Elegance concours közönségdíját, a kiállítást 2022.09.25-én Chantilly-ben tartották Franciaországban. Az R5

Read More...