Vissza a 70-es évekbe a Retro Design Center-rel (videóval)

In veterán
Retro Design Center

A múlt kellemes részeit felidézni mindig jó dolog. És érdekes módon az idő széppé teszi az emlékeket. Ezt az igazságot ragadta meg Bea, a szentendrei Retro Design Center életre hívója. Hogy jó volt-e a ’70-es években, mindenki döntse el maga. De hogy az akkori tárgyak sokakban nosztalgikus hangulatot idéznek elő, az biztos. Mára megszépültek az akkori bútorok és háztartási eszközök. Pláne az autók. Mikor nem volt más, inkább néztünk volna Opeleket vagy esetleg Buickokat a Skodák és Moszkvicsok helyett. De ma már, mikor a keleti blokk oldtimerei is ritkaságnak számítanak, máshogy nézünk rájuk. Hát még azok, akik nem is éltek akkor.

Időutazás a képernyő elött

Ebbe a világba enged betekintést következő kis filmünk, aminek helyszíne a Retro Design Center, amit Szentendrén, a Rév utca 4 szám alatt találhatnak meg. Kalauzunk pedig Bea lesz, aki otthonosan mozog a retro kor tárgyai között és örömmel eleveníti fel az akkori életképeket és történeteket.

 

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights