BMW M8 – álcázott fotókon és videón a nagy vad

In bemutató
BMW M8

Alig ocsúdtunk fel a BMW 8 vonalainak megcsodálásából, máris érkezik a hír: készül a BMW M8. A BMW M divíziója gőzerővel dolgozik a csodaszép luxus kupé M változatán. Ennek prototípusa – ugyan még álcázva – már futott egy kört a hétvégén a Nürburgringen.

 

4:25-től a gyorsulás

A BMW 8 Coupe-hoz képest itt már négy kipufogóvég látszik hátul és még nagyobb légbeömlők elől.

BMW M8
BMW M8

„A sorozatgyártásban kínált BMW 8-as sorozat és az M8 sportmodell fejlesztési munkálatai párhuzamosan zajlanak. A BMW M8 a BMW 8-as Coupé műszaki alapjaira épül, miközben a luxus sportkupé versenypályás adottságait, kirobbanó teljesítményét, precíz irányíthatóságát és agilitását egyaránt új szintre emeli. Az új csúcsmodell a vezetés elképesztő élményét váltja valóra, a BMW M divízió azon legendás stílusában, amely ügyfeleink legmagasabb igényeit is maradéktalanul kielégíti” – nyilatkozta Frank van Meel, a BMW M divízió elnöke.

Kérdés, hogy az M7-ben lévő V12-es 610 lóerejét és 800 Nm-t elégnek találták-e az M divizió mérnökei, vagy remélhetünk valami még durvábbat?

BMW M8
BMW M8

Emellett a Le Mans-I visszatérésnek köszönhetően az M8 versenyváltozata, az M8 GTE is készül, ami előreláthatólag a 2018 januári Daytona-I 24 órás versenyen fog debütálni.

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights