Rövid hírek – Volvo Kínából és VW GTI találkozó

In hír
Volvo Kínából

Volvó Kínából

  • Megérkezett az első Kínában gyártott, Európába szánt Volvo S90. A kínai S90 a daqing-i gyárban készült és vonaton érkezett Belgiumba a nemrég átadott Kína-Európa vasútvonalon.
Volvo Kínából
Honda Clarity Fuel Cell a monakói F1 pályán

Albert herceg a Monakói GP-n

  • Albert herceg futotta a nyitó kört a monakói F1 pályán egy Honda Clarity üzemanyagcellás autóval. Ez nagy megtiszteltetés volt a Honda számára és egyben a herceg így akarta elkötelezettségét megmutatni a klímaváltozás elleni harc és a megújuló energiák mellett.
Volvo Kínából
Hyundai i30 N-ek a Nürburgringen

 

Hyundai i30N-ek a Nürburgringen

  • Két Hyundai i30 N sikeresen teljesítette a Nürburgringen rendezett 24 órás versenyt, ahol korábban tesztelték is az autókat. A két autó összesen 244 kör alatt kb. 6000 km-t tett meg technikai probléma nélkül.. A Hyundai-ok az SP3T (1.6 – 2.0 turbós) kategóriában indultak és további értékes teszteredményekkel gazdagították a mérnököket.A 95-ös rajtszámú sajnos ütközött és javításra szorult. A 92-es rajtszámú i30N kategóriájában 4., abszolútban az 50. helyet szerezte meg.

 

Volkswagen GTI találkozó

  • Végül pedig tekintsenek meg egy rövid hangulat videót a hétvégén a Wörthersee-nél zajlott VW GTI találkozóról:

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights