A nap hőse az ablakon ugrott be a mozgó autóba

In hír, videó

Az alábbi, USA-ból, Illinoisból származó fedélzeti kamerás felvétel megörökítette, ahogy a nap hőse, mint egy Irgalmas Szamaritánus,  megmentett egy számára teljesen idegen embert, aki szívrohamot szenvedett a volánnál.

A 39 éves Randy Tompkins, aki a videón egy pickuppal érkezik, Dixon városában, Chicagotól kb. 100 mérföldre nyugatra autózott. Egyszer csak észrevette, hogy a szembe jövő sávban egy sofőr kiszámíthatatlanul közeledik. A sofőr kezei a mellkasán és az autója lassan haladt a szemböl jövők felé. Mr. Tompkins gyorsan leállította az pickupját és odaszaladt az eltévedt autóhoz. Beugrott az ablakon keresztül az utastérbe és a fékpedált kézzel megnyomva megelőzött egy balesetet. 

A rendőrök követték az autót, de nem látták, hogy orvosi segítségre lenne szükség. Miután Mr.Tompkins megállította az autót, a sofőrt korházva szállították.

Azt hiszem, nyugodtan nevezhetjük Mr. Tompkinst a nap hősének.

 

forrás: The Telegraph

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights