Sofőrök készítették – Project Cars 2 autós szimulátor

In hír
Project Cars 2

Az alábbi videó megmutatja, hogy egy gyári Porsche pilóta hobbija és a Porschek beható ismerete mit tett hozzá a CARS 2 játék elkészítéséhez.

Project Cars 2
Patrick Long

A film főszereplője Patrick Long, a háromszoros ALMS GT bajnok, illetve Le Mans és Rolex 24 órás verseny kategória győztes. Láthatjuk őt az otthonában, Dél-Kaliforniában és a világhírű Luftgekühlt eseményen San Pedroban.

A videó elmeséli, hogy lett Long, az észak-amerikai egyszerű alkalmazott a Porsche gyári verseny pilótája, aki a Porsche a játékban szereplő autós tartalmait is teszteli. Nemcsak a mai, de a klasszikus utcai és versenyautókat is. Mesél a gyártó rajongói felé való elkötelezettségéről és a gyári pilóta ként betöltött szerepéről. Illetve hogy miként vett részt az autós szimulátor élethűségének tökéletesítésében.

Szeptemberben mutatják be a játékot

A játékot – ami Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokon fut majd – 2017 szeptember 22-én mutatják be. Újdonság, hogy a Porsche is beszáll a Project CARS franchise-be.

A játékban szereplő Porschek listája:

911 GT1 1998, 911 GT3 R (991), 911 GT3 R Endurance (991), 911 GT3 RS, 918 Spyder, 935/77, 935/80, 936 Spyder, 962C, 962C Langheck, és a Cayman GT4 Clubsport.

 

Íme a játék trailere:

You may also read!

DS Retromobile

A DS a teljesítmény jegyében képviselteti magát a Retromobile kiállításon

A DS Automobiles 4 nagy teljesítményű modellt állít ki Párizsban, a 2023-as Rétromobile kiállításon. A L’Aventure DS standon

Read More...
Toyota GT86

Formában tartja old school sportkupéját a Toyota

Eredeti alkatrészek széles skálája mellett egy különleges szervizprogramot is kidolgozott klasszikus sportautójához a Toyota. A GT86 így tízévesen is

Read More...
drágább üzemanyag

Pénteken ismét emelkedik az üzemanyag nagykereskedelmi ára

Péntektől tovább emelkedik a benzin és a gázolaj NAGYKERESKEDELMI ÁRA. A benzin esetében ez bruttó 8 forintot jelent, míg

Read More...