Sofőrök készítették – Project Cars 2 autós szimulátor

In hír
Project Cars 2

Az alábbi videó megmutatja, hogy egy gyári Porsche pilóta hobbija és a Porschek beható ismerete mit tett hozzá a CARS 2 játék elkészítéséhez.

Project Cars 2
Patrick Long

A film főszereplője Patrick Long, a háromszoros ALMS GT bajnok, illetve Le Mans és Rolex 24 órás verseny kategória győztes. Láthatjuk őt az otthonában, Dél-Kaliforniában és a világhírű Luftgekühlt eseményen San Pedroban.

A videó elmeséli, hogy lett Long, az észak-amerikai egyszerű alkalmazott a Porsche gyári verseny pilótája, aki a Porsche a játékban szereplő autós tartalmait is teszteli. Nemcsak a mai, de a klasszikus utcai és versenyautókat is. Mesél a gyártó rajongói felé való elkötelezettségéről és a gyári pilóta ként betöltött szerepéről. Illetve hogy miként vett részt az autós szimulátor élethűségének tökéletesítésében.

Szeptemberben mutatják be a játékot

A játékot – ami Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokon fut majd – 2017 szeptember 22-én mutatják be. Újdonság, hogy a Porsche is beszáll a Project CARS franchise-be.

A játékban szereplő Porschek listája:

911 GT1 1998, 911 GT3 R (991), 911 GT3 R Endurance (991), 911 GT3 RS, 918 Spyder, 935/77, 935/80, 936 Spyder, 962C, 962C Langheck, és a Cayman GT4 Clubsport.

 

Íme a játék trailere:

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights