Limitált SUBARU Impreza és BRZ az amerikaiaknak

In bemutató
Limitált SUBARU Impreza és BRZ

2018 elején kezdik forgalmazni az USA-ban a Subaru Impreza WRX STI TYPE RA-t és a Subaru BRZ tS-t. Mindkét limitált szériából 500 darab készül. A Subaru két sportos modellje még több élményautózást igér a jövendő tulajdonosoknak.

 

Limitált SUBARU Impreza és BRZ

Az Imprezanál a súly csökkentése és a motor erejének a növelése volt a cél. A csökkentéshez szénszálas anyagból készült a hátsó szpoiler és a tető. A motor erejét pedig többek kmözött a vezérlő elektronika hangolásával, új dugattyúkkal és kipufogóval érték el. A megjelenésnek is jót tesznek az arany 19” BBS kovácsolt alufelnik, az elől hat, hátul két dugattyús Brembo fékek pedig gyorsan nullázzák a sebességet, ha kell.

A limitált széria sajátja még az egyedi első szpoiler cseresznye színű hűtőrács, a felirat és a fekete tükrök és antenna.

Limitált SUBARU Impreza és BRZ
Subaru BRZ tS

A BRZ-nél az amúgy is legendás kezelhetőséget akarták tovább javítani.  Az alap modell híres a nagyon alacsony súlypontjáról, így az adott volt. De többek között új torony merevítést és plusz csillapítókat alkalmaztak, amik javítják az autó reszponzivitását és teljesítményét pálya körülmények között.

A BRZ tS egyéb extra jellemzői még a 18” fekete alufelni, a SACHS gátlók és a Brembo fékrendszer. Az első lökhárító cseresznye piros és egyedi az első szpoiler is. Feketék a tükrök, egyedi az oldal szpoiler és fekete az antenne. A hátsó szárny karbon és persze itt is vannak szép feliratok.

Mindkét autóban egyedi a kormány és a BRZ-ben egyedi a vörös biztonságiöv és az ajtó nyitó kallantyú.

You may also read!

Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...
keresletnövekedés villanyautókra

Több mint 20%-os keresletnövekedés villanyautókra

Bár a magánszemélyek, a taxisok és a mezőgazdasági gépeket üzemeltetők még mindig a 480 forintos hatósági áron tankolhatnak, a

Read More...
olcsóbb benzin

Pénteken csökken a benzin piaci ára

Pénteken tovább csökken a 95-ös benzin ára, ami egy igen különös jelenség üzemanyaghiányos helyzetben. A csökkenés mértéke bruttó 8

Read More...