Limitált SUBARU Impreza és BRZ az amerikaiaknak

In bemutató
Limitált SUBARU Impreza és BRZ

2018 elején kezdik forgalmazni az USA-ban a Subaru Impreza WRX STI TYPE RA-t és a Subaru BRZ tS-t. Mindkét limitált szériából 500 darab készül. A Subaru két sportos modellje még több élményautózást igér a jövendő tulajdonosoknak.

 

Limitált SUBARU Impreza és BRZ

Az Imprezanál a súly csökkentése és a motor erejének a növelése volt a cél. A csökkentéshez szénszálas anyagból készült a hátsó szpoiler és a tető. A motor erejét pedig többek kmözött a vezérlő elektronika hangolásával, új dugattyúkkal és kipufogóval érték el. A megjelenésnek is jót tesznek az arany 19” BBS kovácsolt alufelnik, az elől hat, hátul két dugattyús Brembo fékek pedig gyorsan nullázzák a sebességet, ha kell.

A limitált széria sajátja még az egyedi első szpoiler cseresznye színű hűtőrács, a felirat és a fekete tükrök és antenna.

Limitált SUBARU Impreza és BRZ
Subaru BRZ tS

A BRZ-nél az amúgy is legendás kezelhetőséget akarták tovább javítani.  Az alap modell híres a nagyon alacsony súlypontjáról, így az adott volt. De többek között új torony merevítést és plusz csillapítókat alkalmaztak, amik javítják az autó reszponzivitását és teljesítményét pálya körülmények között.

A BRZ tS egyéb extra jellemzői még a 18” fekete alufelni, a SACHS gátlók és a Brembo fékrendszer. Az első lökhárító cseresznye piros és egyedi az első szpoiler is. Feketék a tükrök, egyedi az oldal szpoiler és fekete az antenne. A hátsó szárny karbon és persze itt is vannak szép feliratok.

Mindkét autóban egyedi a kormány és a BRZ-ben egyedi a vörös biztonságiöv és az ajtó nyitó kallantyú.

You may also read!

Mi történik, ha egy autó falnak ütközik 150 km/h sebességgel?

A mérnökök világszerte törésteszteket végeznek az autókon, vizsgálják a törés, sérülés mértékét és az utasok védelmét. Ezekkel a tesztekkel

Read More...

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...