Készüljünk a tökéletes nyaralásra! Utazós-autós kiegészítők között válogattunk

In hír
Tökéletes nyaralás

 

Van aki a repülőt preferálja, más a szó legszorosabb értelmében is szereti a kezében tartani az irányítást, vagyis a kormánykereket – nekik szól a Tchibo webáruház heti kínálata, amiben autós kiegészítőket, és egyéb, nyaraláshoz, utazáshoz szükséges darabok közül válogathatunk. Ha biztosak szeretnénk lenni abban, hogy nem felejtünk majd el semmit, amire szükségünk lehet az utazáshoz, nézzük át a heti ajánlatot, és szerezzük be a hiányzó eszközöket!

 tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás

      

Bárhová is utazzunk, a megfelelő bőrönd kiválasztása nem könnyű feladat – a legegyszerűbb, ha eleve van egy olyan készletünk, ami több darabból áll, és így mindig az adott úthoz legmegfelelőbb méretűvel indulunk el.  A kínálat részeként kapható műanyag bőrönd nagy és közepes méretben kapható, előbbi 106, utóbbi 68 literes kapacitással. Az erős anyagnak köszönhetően rendkívül teherbíró bőröndök irányítása is egyszerű, hála a 4 db 360 °-ban elforduló keréknek. A belső részt rögzítőpántok, valamint cipzáras válaszfal, és zipzáras rekeszek teszik tagolttá, és így jól átláthatóvá, miközben a biztonságról beépített TSA zár gondoskodik.

 

tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás      

Hibrid bőröndök közül is válogathatunk, amelyek kemény héj, és textil kombinációjából állnak. A három méretben (38, 58 és 82 liter) kapható bőröndök közül a legkisebb megfelel a kézipoggyász méretnek, a két nagyobb verzió esetén pedig bővíthető a térfogat – akár 30%-kal! A rögzíthető, teleszkópos húzókar, a 4 db 360°-ban elforduló görgő, a felül, oldalt, és alul elhelyezkedő fogantyúk, valamint a jó belső tagoltság mindhárom méretre jellemzők, ezen kívül a legkisebb méret elülső zsebében irodai kellékeknek kialakított tárolórekeszek találhatók!

 

  tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás

Hosszú autózáshoz jól jöhet egy olyan hűtőtáska, amit kifejezetten ilyen célra fejlesztettek ki: a biztonság érdekében rögzítési lehetőségekkel ellátott tároló a környezeti hőmérséklethez képest 17 °C-kal hűvösebb környezetet biztosít a benne elhelyezett ételek és italok számára, így nagy nyári melegben sem kell aggódnunk amiatt, hogy esetleg felmelegszenek az üdítők, vagy megromlik az étel. A gyors és egyenletes hűtésről kiegészítő belső ventilátor gondoskodik az A++ energiaosztályú, termoelektromos eszközben. Állómagasságának köszönhetően akár másfél literes palackok is kényelmesen elhelyezhetők benne, így biztos jut majd innivaló egy hosszabb út végére is!

 tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás   

Ma már sokan a mindig náluk lévő okostelefont használják az útvonaltervezéshez; nekik lesz hű társuk a légbefúvó lamellákra könnyedén rögzíthető (és onnan ugyanilyen könnyen levehető) okostelefon-tartó, hogy mindig jól lássák a kijelzőt, és így biztos ne tévedjenek el az ismeretlen, új utakon, bárhová is tartsanak. A gömbcsuklós igazításnak hála mind fekvő, mind álló pozícióban rögzíthetjük vele a telefonunkat, így akkor sem kell aggódnunk a megfelelő lehajtón való túlhajtás miatt, ha valamiért nem preferáljuk a hangos navigációt.

  tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás

Az autóban könnyűszerrel tölthetjük a navigáció miatt gyorsabban lemerülő telefonunkat a szivargyújtó segítségével, azonban biztos nem árt az sem, ha mindig van nálunk plusz energiaforrás egy napelemes töltőfunkcióval is ellátott powerbank formájában. A felfröccsenő víz ellen védett készülékről a két darab USB kimeneti portnak köszönhetően akár két készüléket is tölthetünk párhuzamosan, míg a kis kiegészítő töltéséről egy mikro USB töltőkábellel gondoskodhatunk – emellett a napelemes töltőfunkció az üzemidő meghosszabbítására képes.

tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás      

Bármerre is járjunk a világban, megnyugtató lehet a tudat, hogy szükség esetén kéznél vannak a megszokott gyógyszereink – ahhoz, hogy ezeket a lehető leggyorsabban megtaláljuk, jól jöhet egy olyan gyógyszeres táska, amiben rendezetten, átláthatóan tarthatjuk ezeket. Az átlátszó belső zseb tartalma minden oldalról könnyen látható, míg az alján nyitott rekeszekkel ellátott, kihajtható belső rész is segít az rendezett tárolásban.

tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás      

A praktikus segédeszközök mellett ne feledkezzünk meg a legkisebbekről sem, akiknek egy hosszú út bizony gyorsan unalmassá válhat. A mágneses játékkönyv remek megoldás arra, hogy a gyerekek utazás közben is lekössék magukat, így könnyebben viselik el a hosszú, monoton órákat. A 31 darab állatos mágnessel érkező állatkert A4 méretűre hajtogatható össze, a hátoldalán pedig praktikus mágneses tárolótáska található.

tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás tökéletes nyaralás      

A kifestő- és rejtvénykártya-készlet szintén feldobhatja az utazást: letörölhető és újra felhasználható, így nem kell aggódni, ha valami nem sikerül elsőre tökéletesen – ami egy mozgó járműben azért könnyen előfordulhat. A 40 darab, mindkét oldalán mintás kártyán labirintus, vagy épp találd meg a hibákat típusú játékok szórakoztatják majd az út során a kicsiket, akik így biztosan élvezni fogják az autóban, vonaton, repülőn töltött órákat is!

A teljes kínálatban további bőröndök, kiegészítők, és gyerekeknek, kifejezetten utazáshoz való játékok közül is válogathatunk, érdemes tehát alaposan átböngészni azt, hogy biztos jól felkészülten vágjunk neki a nyaralásnak!

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights