200-as limitált széria a 7-es BMW-ből – BMW 7 Edition 40 Jahre

In hír
BMW 7 Edition 40 Jahre

BMW 7 Edition 40 Jahre – A BMW a Frankfurti Autószalonon mutatja be a a BMW 7 Series Edition 40 Jahre limitált szériát. A 200 darabos kollekció exkluzív karosszéria jegyeket és utastéri elemeket visel.

 

Mind a kétszáz példány a megrendelők ízlése szerint összeállított karosszéria-fényezéssel, utastérrel és hajtáslánccal gurul le a BMW dingolfingi gyártósoráról. Arról a gyártósorról, ahonnan már 1977 óta gördülnek le a BMW nagy kocsijai. Az “Edition 40 Jahre” példányai októbertől lesznek rendelhetőek.

BMW 7 Edition 40 Jahre

Az egyediség elemei a két extra fényezés, a Frozen Silver ezüstmetál és a Petrol Mica ásványkék-metál. Megkapják a BMW M aerodinakimai csomagját, a Shadow Line külső felszereltségi csomag karosszériaelemeit. Illetve a BMW Individual részleg 20” méretű, V-küllődizájnú könnyűfém keréktárcsáit. Ezen felül jár még jubileumi plakett a B oszlopra és a küszöbökre.

Belül a limitált széria tagjai Merino bőrkárpitozást kapnak Smoke White füstös fehér / Cohiba barna, vagy Smoke White / Black mélyfekete színkombinációban.

BMW 7 Edition 40 Jahre

Elől és hátul is comfort ülések és fabetétek, és egy újabb plakett a múszerfal utasoldalán, ez jelzi még a luxus limitált kiadását.

BMW 7 Edition 40 Jahre

 

You may also read!

DS Retromobile

A DS a teljesítmény jegyében képviselteti magát a Retromobile kiállításon

A DS Automobiles 4 nagy teljesítményű modellt állít ki Párizsban, a 2023-as Rétromobile kiállításon. A L’Aventure DS standon

Read More...
Toyota GT86

Formában tartja old school sportkupéját a Toyota

Eredeti alkatrészek széles skálája mellett egy különleges szervizprogramot is kidolgozott klasszikus sportautójához a Toyota. A GT86 így tízévesen is

Read More...
drágább üzemanyag

Pénteken ismét emelkedik az üzemanyag nagykereskedelmi ára

Péntektől tovább emelkedik a benzin és a gázolaj NAGYKERESKEDELMI ÁRA. A benzin esetében ez bruttó 8 forintot jelent, míg

Read More...