200-as limitált széria a 7-es BMW-ből – BMW 7 Edition 40 Jahre

In hír
BMW 7 Edition 40 Jahre

BMW 7 Edition 40 Jahre – A BMW a Frankfurti Autószalonon mutatja be a a BMW 7 Series Edition 40 Jahre limitált szériát. A 200 darabos kollekció exkluzív karosszéria jegyeket és utastéri elemeket visel.

 

Mind a kétszáz példány a megrendelők ízlése szerint összeállított karosszéria-fényezéssel, utastérrel és hajtáslánccal gurul le a BMW dingolfingi gyártósoráról. Arról a gyártósorról, ahonnan már 1977 óta gördülnek le a BMW nagy kocsijai. Az “Edition 40 Jahre” példányai októbertől lesznek rendelhetőek.

BMW 7 Edition 40 Jahre

Az egyediség elemei a két extra fényezés, a Frozen Silver ezüstmetál és a Petrol Mica ásványkék-metál. Megkapják a BMW M aerodinakimai csomagját, a Shadow Line külső felszereltségi csomag karosszériaelemeit. Illetve a BMW Individual részleg 20” méretű, V-küllődizájnú könnyűfém keréktárcsáit. Ezen felül jár még jubileumi plakett a B oszlopra és a küszöbökre.

Belül a limitált széria tagjai Merino bőrkárpitozást kapnak Smoke White füstös fehér / Cohiba barna, vagy Smoke White / Black mélyfekete színkombinációban.

BMW 7 Edition 40 Jahre

Elől és hátul is comfort ülések és fabetétek, és egy újabb plakett a múszerfal utasoldalán, ez jelzi még a luxus limitált kiadását.

BMW 7 Edition 40 Jahre

 

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights