A Jaguar XJR575 – interjú 0-tól 300-ig

In bemutató
Jaguar XJR575

A Jaguar bemutatta az 575 lóerős XJR575-öt egy igazi villáminterjú keretében. A tv bemondó a dizájnert kérdezte a hátsó ülésen, miközben a Jaguar 0-ról 300-ra gyorsított.

Ezek a Jaguáros fiúk mindig kitalálnak valamit. Most például azt, hogy brutális 575 lóerős XJR-üket egy igazi villám interjúval mutassák be. Egy repülőtér aszfaltján beültették a hátsó ülésre Wayne Burgess dizájnert és a tv bemondó és autóversenyző Amanda Strettont, hogy elkészítsék a világ leggyorsabb interjúját. Amanda kérdez, Wayne válaszol, miközben a Jaguar 0-ról 300-ra gyorsít 44 másodperc alatt.

 

 

Jaguar XJR575

Jaguar XJR575

 

Tehát az autó orrában egy 5.0 literes V8-as feltöltött motor van, ami 575 lóerőt és 700 Nm nyomatékot ad le. A gyorsulása így 0-100 km/h-ra 4,4 másodperc, a 300 km/h-t pedig 44 másodperc alatt éri el. Az auto alatt elektromos aktív difi dolgozik. Belül Touch Pro Infotainment, 10 colos érintőképernyő és 4G WiFi köszönti a beülőket. A biztonsági erőket automata vészfékező, sáv tartó autómatika és a vezető állapotának figyelője erősíti.

Jaguar XJR575

Az XJR 20 colos Farallon gloss-black alufelniken gurul, és természetesen a szép plakettek sem maradhatnak el.

A Jaguar nagy vadja Velocity Blue és Satin Corris Grey színekben pompázhat. Jár még hozzás hátsó szpoiler, küszöb toldat és egyedi első lökhárító.

Jaguar XJR575

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights