BENTLEY a sötét oldalról – FLYING SPUR V8 S Black Edition

In bemutató
BENTLEY a sötét oldalról

A Bentley impozáns szedánjából kiadtak egy Black Edition változatot. Az autón minden megtalálható, ami egy akciófilm negatív hősének autójához kellhet. Sötétített üvegek, sötétített lámpák és egyedi alufelnik. Belül egyedi kárpit színezés, három küllős sport kormány és zongoralakk fekete betétek jelzik, hogy a sötét oldalra kerültünk.

BENTLEY a sötét oldalról

Mindenesetre az autó teljesítménye is elég egy jó kis üldözős jelenethez. Az 528 lóerő és a 680 Nm nyomaték 4,9 másodperc alatt katapultálja a sötét szörnyeteget 100-ra és gyorsít egészen 306km/h-ig. A hatalmas erő 40:60 arányú összkerék megahjtáson keresztül jut az aszfaltra.

 

BENTLEY a sötét oldalról

 

A Bentley-nél klasszul megtalálták ezt a piaci rést. Hisz, ha vásárlóik között akadnak olyan emberek, akik szívesen mutatkoznának lesötétített üvegű és lámpájú autóval, nyilván rangon alulinak éreznék fóliáshoz vinni az autót. Netán a Homasitában keresgélni szép utángyártott, autentikus alkatrészeket. De ha ez gyáriban megvehető, hát az milyen jó!

BENTLEY a sötét oldalról

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights