Új SsangYong Rextonokkal Pekingtől Frankfurtig

In hír
SsangYong Rextonokkal Pekingtől Frankfurtig

A SsangYong példát vett a Mazdáról és egy szép túrát szervezett 25 európai újságírónak az új Rextonnal Pekingtől Frankfurtig.

Új SsangYong Rextonokkal Pekingtől Frankfurtig

Az új Rexton bemutatója a Frankfurti Autószalonon lesz. A SsangYong pedig felkért 25 spanyol, olasz, francia, belga, svájci, lengyel és svéd újságírót, hogy vezessék az öt új Rextont 13.000 km-en keresztül 50 napon át. Az utazás augusztus elején indul Pekingből és érint 23 várost, átszel nyolc országot, többek között Kazasztánt, Oroszországot, Litvániát, Lengyelországot és Németországot.

A hosszú és változatos úton az újságíróknak alkalmuk lesz minden körülmény között tesztelni az új Rextonokat. Mindenképpen jót tesz az autó frankfurti debütálásának, ha ott 25 elégedett újságíró állítja majd, hogy ez milyen klassz autó. Gondolom, a koreai autógyártónál mindenképpen erre számítanak.

SsangYong Rextonokkal Pekingtől Frankfurtig
Az induló ünnepség a Pyeongtaek gyárnál

You may also read!

forgalmi engedély

Elmob: bővíteni kellene a forgalmi engedélyt az elektromos járműveket azonosító legfőbb adatokkal

A Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) megfontolásra ajánlja az illetékes hatóságnak, hogy a forgalmi engedély adattartalmának legközelebbi felülvizsgálatakor bővítsék az

Read More...
Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...