Új SsangYong Rextonokkal Pekingtől Frankfurtig

In hír
SsangYong Rextonokkal Pekingtől Frankfurtig

A SsangYong példát vett a Mazdáról és egy szép túrát szervezett 25 európai újságírónak az új Rextonnal Pekingtől Frankfurtig.

Új SsangYong Rextonokkal Pekingtől Frankfurtig

Az új Rexton bemutatója a Frankfurti Autószalonon lesz. A SsangYong pedig felkért 25 spanyol, olasz, francia, belga, svájci, lengyel és svéd újságírót, hogy vezessék az öt új Rextont 13.000 km-en keresztül 50 napon át. Az utazás augusztus elején indul Pekingből és érint 23 várost, átszel nyolc országot, többek között Kazasztánt, Oroszországot, Litvániát, Lengyelországot és Németországot.

A hosszú és változatos úton az újságíróknak alkalmuk lesz minden körülmény között tesztelni az új Rextonokat. Mindenképpen jót tesz az autó frankfurti debütálásának, ha ott 25 elégedett újságíró állítja majd, hogy ez milyen klassz autó. Gondolom, a koreai autógyártónál mindenképpen erre számítanak.

SsangYong Rextonokkal Pekingtől Frankfurtig
Az induló ünnepség a Pyeongtaek gyárnál

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights