A Skoda Frankfurtban mutatja be a továbfejlesztett Vision E-t

In bemutató, elektromos
Skoda Vision E Frankfurtban

A Skoda a Shanghai-i bemutató óta továbbfejlesztette a Vision E-t. Ennek eredményét 2017. szeptember 12-én mutatja be Frankfurtban.

A Vision E-nél a térérzet kedvéért lemondtak a B oszlopról. Az autó mind belül, mind kívül futurisztikus jegyeket hordoz. Egyelőre még csak grafikát láthatunk. (A továbbfejlesztett verzióról) Kérdés, hogy a valóság mennyire lesz hű ehhez. A hatalmas kerekek, a magas övvonal és az alacsony ablakok mind nagyon jól néznek ki. De a használhatóság kedvéért ezeknek a dizájn gegeknek egy része el szokott vérezni, ha nem is a tanulmányon, de a futószalagon már mindenképp.

Az autóról egyébként itt írtunk korábban.

 

Skoda Vision E Frankfurtban

Skoda Vision E Frankfurtban

Ami most újdonság, hogy még karakteresebbé tették a modell külsejét. Illetve belül is vannak klassz fícsörök. A műszerfal képernyője és a központi érintőképernyős kijelző lehetővé teszi a vezető és az utas számára az összes ŠKODA Connect funkció elérését. Illetve minden utas rendelkezésére áll saját kijelzője. Az érintőképernyők használata számos kényelmi részletet, például jármű adatokat és szórakoztató funkciókat üzemeltethet. Az okostelefonok induktív töltésére szolgáló egység be van építve az egyes ajtókba. Ugyanakkor a doboz olyan interfészként szolgál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy a mobileszközök személyes beállításait, adatait és információkat kényelmesen elérjék az egyes érintőképernyős kijelzőkön.

Az infotainment rendszerek például hang- és gesztusvezérléssel működtethetők. A kamerák folyamatosan figyelik a sofőrt, és ellenőrzik éberségét az Eye Tracking használatával. A Driver Alert rendszer figyelmezteti a fáradt vezetőt. A VISION E digitális orvossal is rendelkezik: a pulzusmérő automatikusan lassítja a járművet, ha a vezetőnél bármilyen egészségügyi problémát tapasztal. Ugyanúgy, mint sok ŠKODA gyártási modellben, a VISION E használók természetesen “mindig online” lesznek, köszönhetően a Wi-Fi hotspotnak és az LTE modulnak.

You may also read!

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT a VW csoport új kampusza Tel Avivban Hivatalosan is megnyitott a Konnect, a Volkswagen csoport új kampusza Tel-Avivban. Az ünnepélyes megnyitón Izrael részéről Eli Cohen gazdasági miniszter, míg a VW Group részéről az igazgatóság két prominens tagja vett részt.

Read More...
új Opel Corsa GSI

Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel

Read More...
kínai autóimport

Felélénkülhet a kínai autóimport – Kína 15 %-ra mérsékeli az autók import vámját

Kína jelentősen mérsékelni fogja az autókat és alkatrészeiket sújtó vámot, nagyobb mozgásteret adva a nagy autógyáraknak a világ

Read More...

Mobile Sliding Menu