Mokányabb az új Dacia Duster

In bemutató
új Dacia Duster

A Dacia újragondolta a Dustert. A Duster jóval mokányabb, robosztusabb lett. A részletek majd Frankfurtban derülnek ki. Valószínűleg frissül a motor paletta.

Új Dacia Duster

Az új Dusternek kicsit más lett a hűtőrácsa. A LED-es nappali fényt tartalmazó első lámpákat kiették teljesen az orr sarkára, hogy még szélesebbnek látszódjon az autó. A nagyobb, erőteljesebb gallytörő rács is növeli az autó optikai méretét, emellett komolyabb védelmet is nyújt terepezéskor.

Oldalról a magasabb övvonal és a 10 centivel előrébb tolt szélvédő érhető tetten. A szélvédő előrébb kerülése az utastér helykínálatát is növeli. Az új alu tetősínek is pofásak lettek. Illetve hangsúlyosak a 17-es alu kerekek is.

új Dacia Duster

Hátul is a szélességet hangsúlyozták, így az új formájú lámpák – amik engem a Jeep Renegade-ra erősen emlékeztetnek – szintén a sarkokra kerültek. És persze, itt is vaskosabb lett az alsó betét.

A Duster mindenhol egy picit változott, sőt hunyorítva szinte ugyanaz, de szerintem sokkal erőteljesebb és impozánsabb lett a külseje.

Egyszóval az eladási eredményeken felbátorodva a dizájner csapat nagyobb önbizalommal nagyobb arcot mert, rajzolhatott a Dacia siker SUV-jának. És jól áll neki!

Az autó élőben Frankfurtban mutatkozik be szeptember 12-én.

új Dacia Duster

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights