Mokányabb az új Dacia Duster

In bemutató
új Dacia Duster

A Dacia újragondolta a Dustert. A Duster jóval mokányabb, robosztusabb lett. A részletek majd Frankfurtban derülnek ki. Valószínűleg frissül a motor paletta.

Új Dacia Duster

Az új Dusternek kicsit más lett a hűtőrácsa. A LED-es nappali fényt tartalmazó első lámpákat kiették teljesen az orr sarkára, hogy még szélesebbnek látszódjon az autó. A nagyobb, erőteljesebb gallytörő rács is növeli az autó optikai méretét, emellett komolyabb védelmet is nyújt terepezéskor.

Oldalról a magasabb övvonal és a 10 centivel előrébb tolt szélvédő érhető tetten. A szélvédő előrébb kerülése az utastér helykínálatát is növeli. Az új alu tetősínek is pofásak lettek. Illetve hangsúlyosak a 17-es alu kerekek is.

új Dacia Duster

Hátul is a szélességet hangsúlyozták, így az új formájú lámpák – amik engem a Jeep Renegade-ra erősen emlékeztetnek – szintén a sarkokra kerültek. És persze, itt is vaskosabb lett az alsó betét.

A Duster mindenhol egy picit változott, sőt hunyorítva szinte ugyanaz, de szerintem sokkal erőteljesebb és impozánsabb lett a külseje.

Egyszóval az eladási eredményeken felbátorodva a dizájner csapat nagyobb önbizalommal nagyobb arcot mert, rajzolhatott a Dacia siker SUV-jának. És jól áll neki!

Az autó élőben Frankfurtban mutatkozik be szeptember 12-én.

új Dacia Duster

You may also read!

Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...
keresletnövekedés villanyautókra

Több mint 20%-os keresletnövekedés villanyautókra

Bár a magánszemélyek, a taxisok és a mezőgazdasági gépeket üzemeltetők még mindig a 480 forintos hatósági áron tankolhatnak, a

Read More...
olcsóbb benzin

Pénteken csökken a benzin piaci ára

Pénteken tovább csökken a 95-ös benzin ára, ami egy igen különös jelenség üzemanyaghiányos helyzetben. A csökkenés mértéke bruttó 8

Read More...