Mokányabb az új Dacia Duster

In bemutató
új Dacia Duster

A Dacia újragondolta a Dustert. A Duster jóval mokányabb, robosztusabb lett. A részletek majd Frankfurtban derülnek ki. Valószínűleg frissül a motor paletta.

Új Dacia Duster

Az új Dusternek kicsit más lett a hűtőrácsa. A LED-es nappali fényt tartalmazó első lámpákat kiették teljesen az orr sarkára, hogy még szélesebbnek látszódjon az autó. A nagyobb, erőteljesebb gallytörő rács is növeli az autó optikai méretét, emellett komolyabb védelmet is nyújt terepezéskor.

Oldalról a magasabb övvonal és a 10 centivel előrébb tolt szélvédő érhető tetten. A szélvédő előrébb kerülése az utastér helykínálatát is növeli. Az új alu tetősínek is pofásak lettek. Illetve hangsúlyosak a 17-es alu kerekek is.

új Dacia Duster

Hátul is a szélességet hangsúlyozták, így az új formájú lámpák – amik engem a Jeep Renegade-ra erősen emlékeztetnek – szintén a sarkokra kerültek. És persze, itt is vaskosabb lett az alsó betét.

A Duster mindenhol egy picit változott, sőt hunyorítva szinte ugyanaz, de szerintem sokkal erőteljesebb és impozánsabb lett a külseje.

Egyszóval az eladási eredményeken felbátorodva a dizájner csapat nagyobb önbizalommal nagyobb arcot mert, rajzolhatott a Dacia siker SUV-jának. És jól áll neki!

Az autó élőben Frankfurtban mutatkozik be szeptember 12-én.

új Dacia Duster

You may also read!

Mi történik, ha egy autó falnak ütközik 150 km/h sebességgel?

A mérnökök világszerte törésteszteket végeznek az autókon, vizsgálják a törés, sérülés mértékét és az utasok védelmét. Ezekkel a tesztekkel

Read More...

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...