Mokányabb az új Dacia Duster

In bemutató
új Dacia Duster

A Dacia újragondolta a Dustert. A Duster jóval mokányabb, robosztusabb lett. A részletek majd Frankfurtban derülnek ki. Valószínűleg frissül a motor paletta.

Új Dacia Duster

Az új Dusternek kicsit más lett a hűtőrácsa. A LED-es nappali fényt tartalmazó első lámpákat kiették teljesen az orr sarkára, hogy még szélesebbnek látszódjon az autó. A nagyobb, erőteljesebb gallytörő rács is növeli az autó optikai méretét, emellett komolyabb védelmet is nyújt terepezéskor.

Oldalról a magasabb övvonal és a 10 centivel előrébb tolt szélvédő érhető tetten. A szélvédő előrébb kerülése az utastér helykínálatát is növeli. Az új alu tetősínek is pofásak lettek. Illetve hangsúlyosak a 17-es alu kerekek is.

új Dacia Duster

Hátul is a szélességet hangsúlyozták, így az új formájú lámpák – amik engem a Jeep Renegade-ra erősen emlékeztetnek – szintén a sarkokra kerültek. És persze, itt is vaskosabb lett az alsó betét.

A Duster mindenhol egy picit változott, sőt hunyorítva szinte ugyanaz, de szerintem sokkal erőteljesebb és impozánsabb lett a külseje.

Egyszóval az eladási eredményeken felbátorodva a dizájner csapat nagyobb önbizalommal nagyobb arcot mert, rajzolhatott a Dacia siker SUV-jának. És jól áll neki!

Az autó élőben Frankfurtban mutatkozik be szeptember 12-én.

új Dacia Duster

You may also read!

Jótékony árverésen egy gyönyörű Porsche 911

Jótékony árverésen egy gyönyörű Porsche 911

Magyarországon is bemutatták „A Híd” című skandináv bűnügyi sorozatot. Saga Norén (Sofia Helin) nyomozó Porsche 911 S sportkocsiját

Read More...
BMW 8 Coupe

BMW 8 Coupe – az autópályák elegáns királya

Bemutatjozott a BMW luxus kupéja, a BMW 8 Coupe. A fantasztikus megjelenésű két ajtós mind vezetési élményben, mind

Read More...

Enyhén nőtt a forgalomba helyezett új autók száma májusban az EU-ban

Mérsékelt növekedés májusban
Az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete (ACEA) adatai szerint májusban 1 millió 398 ezer 913 új autót

Read More...

Mobile Sliding Menu