Igazán formás a KIA új tanulmányautója

In bemutató
KIA új tanulmányautója

A KIA új tanulmányautója Frankfurtban mutatkozik be. Az autó vonalvezetését és arányait tekintve akár a Pro cee’d alapjaira is épülhetett. De annál sokkal letisztultabb, formásabb és modernebb.

Egyébként az autót a Kia frankfurti fejlesztőközpontjában tervezték, alig 500 méternyire attól a helytől, ahol szeptember 12-én a nagyérdemű először élőben megcsodálhatja.

A nyújtott öt ajtós forma és a kupés tetővonal igazán impozáns külsőt kölcsönöz a tanulmánynak. Az oldalsó homorulat és a sárvédő domborulatok pedig erőt és sportosságot sugallnak. A míves alufelnik pedig jól illeszkednek a dinamikus összképbe.

Nem tudom, hogy beleférne-e a Stinger 3.3-as V6-osa a maga 365 lóerejével, de ha rajtam múlna, én biztos megpróbálnám belefaragni!!! J Kész is lenne a fantasztikus élményautó. Már csak az kéne, hogy jó helyen hajtson. Na mindegy. De álmodozni csak szabad.

A gyártó a tanulmány jövőjét tekintve annyi információ morzsát szórt elénk, hogy “akár a következő Cee’d palettáján is megjelenhet.”

Ha ilyenek lesznek a Kia autói, valószínűleg tovább növekedik a népszerűségük.

You may also read!

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...
gumi elektromos autóra

Új Vredestein négy évszakos gumi kifejezetten elektromos autókra

Az Apollo Tyres a mai napon bemutatja a Vredestein Quatrac Pro EV-t, amely Európa első, kifejezetten akkumulátoros elektromos és

Read More...