Igazán formás a KIA új tanulmányautója

In bemutató
KIA új tanulmányautója

A KIA új tanulmányautója Frankfurtban mutatkozik be. Az autó vonalvezetését és arányait tekintve akár a Pro cee’d alapjaira is épülhetett. De annál sokkal letisztultabb, formásabb és modernebb.

Egyébként az autót a Kia frankfurti fejlesztőközpontjában tervezték, alig 500 méternyire attól a helytől, ahol szeptember 12-én a nagyérdemű először élőben megcsodálhatja.

A nyújtott öt ajtós forma és a kupés tetővonal igazán impozáns külsőt kölcsönöz a tanulmánynak. Az oldalsó homorulat és a sárvédő domborulatok pedig erőt és sportosságot sugallnak. A míves alufelnik pedig jól illeszkednek a dinamikus összképbe.

Nem tudom, hogy beleférne-e a Stinger 3.3-as V6-osa a maga 365 lóerejével, de ha rajtam múlna, én biztos megpróbálnám belefaragni!!! J Kész is lenne a fantasztikus élményautó. Már csak az kéne, hogy jó helyen hajtson. Na mindegy. De álmodozni csak szabad.

A gyártó a tanulmány jövőjét tekintve annyi információ morzsát szórt elénk, hogy “akár a következő Cee’d palettáján is megjelenhet.”

Ha ilyenek lesznek a Kia autói, valószínűleg tovább növekedik a népszerűségük.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights