Igazán formás a KIA új tanulmányautója

In bemutató
KIA új tanulmányautója

A KIA új tanulmányautója Frankfurtban mutatkozik be. Az autó vonalvezetését és arányait tekintve akár a Pro cee’d alapjaira is épülhetett. De annál sokkal letisztultabb, formásabb és modernebb.

Egyébként az autót a Kia frankfurti fejlesztőközpontjában tervezték, alig 500 méternyire attól a helytől, ahol szeptember 12-én a nagyérdemű először élőben megcsodálhatja.

A nyújtott öt ajtós forma és a kupés tetővonal igazán impozáns külsőt kölcsönöz a tanulmánynak. Az oldalsó homorulat és a sárvédő domborulatok pedig erőt és sportosságot sugallnak. A míves alufelnik pedig jól illeszkednek a dinamikus összképbe.

Nem tudom, hogy beleférne-e a Stinger 3.3-as V6-osa a maga 365 lóerejével, de ha rajtam múlna, én biztos megpróbálnám belefaragni!!! J Kész is lenne a fantasztikus élményautó. Már csak az kéne, hogy jó helyen hajtson. Na mindegy. De álmodozni csak szabad.

A gyártó a tanulmány jövőjét tekintve annyi információ morzsát szórt elénk, hogy “akár a következő Cee’d palettáján is megjelenhet.”

Ha ilyenek lesznek a Kia autói, valószínűleg tovább növekedik a népszerűségük.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...