Igazán formás a KIA új tanulmányautója

In bemutató
KIA új tanulmányautója

A KIA új tanulmányautója Frankfurtban mutatkozik be. Az autó vonalvezetését és arányait tekintve akár a Pro cee’d alapjaira is épülhetett. De annál sokkal letisztultabb, formásabb és modernebb.

Egyébként az autót a Kia frankfurti fejlesztőközpontjában tervezték, alig 500 méternyire attól a helytől, ahol szeptember 12-én a nagyérdemű először élőben megcsodálhatja.

A nyújtott öt ajtós forma és a kupés tetővonal igazán impozáns külsőt kölcsönöz a tanulmánynak. Az oldalsó homorulat és a sárvédő domborulatok pedig erőt és sportosságot sugallnak. A míves alufelnik pedig jól illeszkednek a dinamikus összképbe.

Nem tudom, hogy beleférne-e a Stinger 3.3-as V6-osa a maga 365 lóerejével, de ha rajtam múlna, én biztos megpróbálnám belefaragni!!! J Kész is lenne a fantasztikus élményautó. Már csak az kéne, hogy jó helyen hajtson. Na mindegy. De álmodozni csak szabad.

A gyártó a tanulmány jövőjét tekintve annyi információ morzsát szórt elénk, hogy “akár a következő Cee’d palettáján is megjelenhet.”

Ha ilyenek lesznek a Kia autói, valószínűleg tovább növekedik a népszerűségük.

You may also read!

Jótékony árverésen egy gyönyörű Porsche 911

Jótékony árverésen egy gyönyörű Porsche 911

Magyarországon is bemutatták „A Híd” című skandináv bűnügyi sorozatot. Saga Norén (Sofia Helin) nyomozó Porsche 911 S sportkocsiját

Read More...
BMW 8 Coupe

BMW 8 Coupe – az autópályák elegáns királya

Bemutatjozott a BMW luxus kupéja, a BMW 8 Coupe. A fantasztikus megjelenésű két ajtós mind vezetési élményben, mind

Read More...

Enyhén nőtt a forgalomba helyezett új autók száma májusban az EU-ban

Mérsékelt növekedés májusban
Az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete (ACEA) adatai szerint májusban 1 millió 398 ezer 913 új autót

Read More...

Mobile Sliding Menu