A Mini Electric tanulmányautó Frankfurtban mutatkozik be

In bemutató, elektromos autók
Mini Electric tanulmányautó

A Mini Electric tanulmányautó hozza a márkától megszokott gokartos vezetési élményt, de nagyon vigyáz Földünk légkörére. A gyártó kivételesen hosszú hatótávolságot ígér.

Mini Electric tanulmányautó

Az elektromos tanulmány hűtőrácsa – mivel az autó nem sok hűtést igényel – teljesen zárt. Ezzel csökkentve a légellenállást. A Reflection silver matt fényezés és a sárga betétek a 2008-as MINI E örökségét viszik tovább.

Az első elektromos Mini tanulmány 2008-ban érkezett. Az akkor elkészült 600 tesztautót a BMW Group ügyfelei használhatták. Az ekkor szerzett tapasztalatoknak később komoly hasznát vették például az i3 kifejlesztésénél.

A teljesen elektromos Mini sorozatgyártása 2019-ben Oxforban indul majd. Az elektromos egységek pedig a dingolfingi és landshuti üzemből érkeznek.

Mini Electric tanulmányautó

You may also read!

Lamborghini Huracan Sterrato

Stílusosan rallyznál? Lamborghini Huracan Sterrato a te autód

A Lamborghini a Miami Beach-i Art Baselben mutatta be a könnyű tereppel is elboldoguló Lamborghini Huracan Sterrato-t, ahol a

Read More...
forgalmi engedély

Elmob: bővíteni kellene a forgalmi engedélyt az elektromos járműveket azonosító legfőbb adatokkal

A Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) megfontolásra ajánlja az illetékes hatóságnak, hogy a forgalmi engedély adattartalmának legközelebbi felülvizsgálatakor bővítsék az

Read More...
Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...