A Mini Electric tanulmányautó Frankfurtban mutatkozik be

In bemutató, elektromos
Mini Electric tanulmányautó

A Mini Electric tanulmányautó hozza a márkától megszokott gokartos vezetési élményt, de nagyon vigyáz Földünk légkörére. A gyártó kivételesen hosszú hatótávolságot ígér.

Mini Electric tanulmányautó

Az elektromos tanulmány hűtőrácsa – mivel az autó nem sok hűtést igényel – teljesen zárt. Ezzel csökkentve a légellenállást. A Reflection silver matt fényezés és a sárga betétek a 2008-as MINI E örökségét viszik tovább.

Az első elektromos Mini tanulmány 2008-ban érkezett. Az akkor elkészült 600 tesztautót a BMW Group ügyfelei használhatták. Az ekkor szerzett tapasztalatoknak később komoly hasznát vették például az i3 kifejlesztésénél.

A teljesen elektromos Mini sorozatgyártása 2019-ben Oxforban indul majd. Az elektromos egységek pedig a dingolfingi és landshuti üzemből érkeznek.

Mini Electric tanulmányautó

You may also read!

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT a VW csoport új kampusza Tel Avivban Hivatalosan is megnyitott a Konnect, a Volkswagen csoport új kampusza Tel-Avivban. Az ünnepélyes megnyitón Izrael részéről Eli Cohen gazdasági miniszter, míg a VW Group részéről az igazgatóság két prominens tagja vett részt.

Read More...
új Opel Corsa GSI

Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel

Read More...
kínai autóimport

Felélénkülhet a kínai autóimport – Kína 15 %-ra mérsékeli az autók import vámját

Kína jelentősen mérsékelni fogja az autókat és alkatrészeiket sújtó vámot, nagyobb mozgásteret adva a nagy autógyáraknak a világ

Read More...

Mobile Sliding Menu