SUV-os külső a 100 lóerős KIA Picanto X-Line-nak

In bemutató
100 lóerős KIA Picanto X-Line

A KIA Frankfurtba elhozza a 100 lóerős KIA Picanto X-Line-t SUV-os külsővel. A 1.0 T-GDI háromhengeres turbós benzinmotor eddig a Cee’d-ben és Rióban volt elérhető, de most bekerül a kis Picantóba is.

A Picanto palettája, amelyről itt írtunk korábban, tovább bővül. A 100 lovas motor valószínűleg igen dinamikusan fogja mozgatni a könnyű kasznit. Ez számokban 10,1 másodperces gyorsulást jelent százra. És nem csak a motor az újdonság. Ugyanis a kis Picantónak egy kis (15 mm) emeléssel és néhány formás műanyag kiegészítővel egész SUV-os külsőt kölcsönöztek. Jól állnak neki a lökhárítók fémhatású betétei, a hűtőrács és ködlámpa keret lime zöldje, illetve a sárvédőívek műanyag burkolatai.

100 lóerős KIA Picanto X-Line

Extrából is bőségesen jutott az X-Line-nak. Van itt 16 colos alufelni, alumínium pedálszett, LED-es menetfény és ködfényszóró, cápauszony antenna, 7,0 colos érintőképernyő, Apple CarPlay és Android Auto is.

100 lóerős KIA Picanto X-Line

Az X-Line esetében szériatartozék továbbá a tolatókamera, a vezeték nélküli (indukciós) telefontöltő és az USB port is. A biztonságot az elektronikus menetstabilizáció és az autonóm vészfékrendszer fokozza.

Egyébként az 1.0 literes 100 lovas erőforrás a Picanto GT-Lineban is meg fog jelenni.

100 lóerős KIA Picanto X-Line

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights