SUV-os külső a 100 lóerős KIA Picanto X-Line-nak

100 lóerős KIA Picanto X-Line

A KIA Frankfurtba elhozza a 100 lóerős KIA Picanto X-Line-t SUV-os külsővel. A 1.0 T-GDI háromhengeres turbós benzinmotor eddig a Cee’d-ben és Rióban volt elérhető, de most bekerül a kis Picantóba is.

A Picanto palettája, amelyről itt írtunk korábban, tovább bővül. A 100 lovas motor valószínűleg igen dinamikusan fogja mozgatni a könnyű kasznit. Ez számokban 10,1 másodperces gyorsulást jelent százra. És nem csak a motor az újdonság. Ugyanis a kis Picantónak egy kis (15 mm) emeléssel és néhány formás műanyag kiegészítővel egész SUV-os külsőt kölcsönöztek. Jól állnak neki a lökhárítók fémhatású betétei, a hűtőrács és ködlámpa keret lime zöldje, illetve a sárvédőívek műanyag burkolatai.

100 lóerős KIA Picanto X-Line

Extrából is bőségesen jutott az X-Line-nak. Van itt 16 colos alufelni, alumínium pedálszett, LED-es menetfény és ködfényszóró, cápauszony antenna, 7,0 colos érintőképernyő, Apple CarPlay és Android Auto is.

100 lóerős KIA Picanto X-Line

Az X-Line esetében szériatartozék továbbá a tolatókamera, a vezeték nélküli (indukciós) telefontöltő és az USB port is. A biztonságot az elektronikus menetstabilizáció és az autonóm vészfékrendszer fokozza.

Egyébként az 1.0 literes 100 lovas erőforrás a Picanto GT-Lineban is meg fog jelenni.

100 lóerős KIA Picanto X-Line

Verified by MonsterInsights