Unatkozó milliomosók – avagy Mercedes SLR Klub alakuló gyűlés

In hír
Mercedes SLR Klub

Az új SLR Klub 2017 szeptember 10-én megtartotta alakuló gyűlését a 16. századi Chantilly Kastélynál, ahol tavaly járt már a Maybach 6 is.

Mercedes SLR Klub

A gyártó az összeröffenésre elhozta a Vision SLR-t, amit 1999-ben az Észak-Amerikai Autókiállítsáon mutattak be.

Mercedes SLR Klub

Az SLR Clubban nagyon népszerű a Mercedes-Benz SLR McLaren szupersportkocsi. A 199-es széria 2157 autója 2003 és 2009 között készült. 1262 db Coupe (C 199), 520 db Roadster (R199) és 375 db speciális darab készült Stirling Moss 1955-ös Mille Miglia győzelmének ünneplésére, amit egy 300 SLR (W196 S)-el aratott. Ezek az autók szénszál és aluminium alkalmazásával készültek és az AMG által fejlesztett feltöltött V8-as hajtja őket.

Mercedes SLR Klub

A klub tagjai szeretnék a 199-es széria felé az érdeklődést fenntartani. Illetve eggyüttműködni a Mercedesszel. A tagok egyébként a www.slr-club.com oldalon kommunikálnak egymással.

A Mercedes-Benz Classic is figyelemmel kíséri a rangos klub életét. Olyannyira, hogy az ALL TIME STAR rangot adományozta az egyik autónak. A 2009-es SLR McLAren 722 S Roadster (R199) órájában mindössze 25,800 km (nem visszatekert) van és teljesen eredeti állapotú.

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...