Brutál SUV tanulmány – Mitsubishi e-Evolution Concept

In hír

A Mitsubishi a Tokio Motor Show-n mutatja be új koncepció autóját, a Mitsubishi e-Evolution Concept-et. Az autó „nagy teljesítményű” és összkerekes lesz.

És természetesen elektromos hajtású, illetve a gyártó evvel a modellel akarja megvillantani a mesterséges intelligencia terén szerzett tapasztalatait is. Ez egyrészt biztosan önvezető képességre utal, de akár valami egészen újat is jelenthet. Majd meglátjuk.

Az áramvonalas SUV részlet mindenestre nagyon dinamikus autóból fed fel nem is olyan keveset. Magas övvonal, két egyedi túlnyúlás a hátsó szélvédő felett. Y alakú keskeny hátsó lámpák és kamerák a visszapillantók helyén. Mind jövőbe mutató rélszlet és egységében is jól mutat. A hatalmas kerekek  és a domborodó oldal lemezek igen erőteljesek. Hát ez nem bevásárló kocsi lesz. Valószínűleg a kettő de inkább négy elektromotor a kerekeknél helyezkedik el, az akkupak pedig a apdlózatba, de ez csak találgatás. 2017 október 27-én majd többet tudunk.

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...