Brutál SUV tanulmány – Mitsubishi e-Evolution Concept

In hír

A Mitsubishi a Tokio Motor Show-n mutatja be új koncepció autóját, a Mitsubishi e-Evolution Concept-et. Az autó „nagy teljesítményű” és összkerekes lesz.

És természetesen elektromos hajtású, illetve a gyártó evvel a modellel akarja megvillantani a mesterséges intelligencia terén szerzett tapasztalatait is. Ez egyrészt biztosan önvezető képességre utal, de akár valami egészen újat is jelenthet. Majd meglátjuk.

Az áramvonalas SUV részlet mindenestre nagyon dinamikus autóból fed fel nem is olyan keveset. Magas övvonal, két egyedi túlnyúlás a hátsó szélvédő felett. Y alakú keskeny hátsó lámpák és kamerák a visszapillantók helyén. Mind jövőbe mutató rélszlet és egységében is jól mutat. A hatalmas kerekek  és a domborodó oldal lemezek igen erőteljesek. Hát ez nem bevásárló kocsi lesz. Valószínűleg a kettő de inkább négy elektromotor a kerekeknél helyezkedik el, az akkupak pedig a apdlózatba, de ez csak találgatás. 2017 október 27-én majd többet tudunk.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...