1350 lóerős Audi S2 – ami legyorsulja a Bugatti Chiron-t

In sport
1350 lóerős Audi S2

A kimondthatatlan nevű, de annál termékenyebb cvdzijden egy fantasztikus videót töltött fel egy fantasztikus autóról és soförjéről. Bár a sofőr nem látszik, de igen fontos szerepe van abban, hogy nem tűzoltók és mentők szerepelnek a záró képsorokon.

Tehát a főszereplő egy 1350 lóerős Audi S2 hatalmas turbóval és húsvér stabilizációs rendszerrel. A bődületesen megtuningolt S2 a Hamon Motors remekműve. Az alapból 1500 kg körüli autóban az 1350 lóerő félelmetes gyorsulást produkál. Itt aztán tényleg jól jön az összkerékhajtás, bár még így is – nagy sebességnél is – többször megindul a hátulja. A pilótának nagyon ügyesen kell gépészkednie, hogy a hatalmas erő baleset nélkül jusson át az aszfaltra.

De hogy ez maximálisan sikerült, azt jelzi, hogy 328 km/h sebességet ért el 14,8 másodperc alatt. A Bugatti Chironnak ehhez a sebességhez kb. 17,5 másodpercre volt szükség az alábbi videó szerint.

You may also read!

485 kilométer a tisztán elektromos hajtású KIA e-Niro hatótávja

Kia e-Niro európai szabvány szerinti, vegyesüzemi hatótávja elérheti akár a 485 kilométert
A még 2018-ban az európai piacokon

Read More...

Az igazság a kopott gumiabroncsokról – Kopott gumi teszt


Vannak tanulmányok, amelyek fokozottan hangsúlyozzák a kopott abroncsok balesetveszélyességét, mielőbbi cseréjét, még más kutatások ennél jóval megengedőbbek,

Read More...
A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley mérnökök azon dolgoznak, hogy az új Continental GT sorozatot bővítsék egy nagy teljesítményű plug-in hibrid modellel. Így a márciusban bemutatott Bentayga mellett további hibriddel bővülne a környezetbarát luxuskínálat.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu