1350 lóerős Audi S2 – ami legyorsulja a Bugatti Chiron-t

In sport
1350 lóerős Audi S2

A kimondthatatlan nevű, de annál termékenyebb cvdzijden egy fantasztikus videót töltött fel egy fantasztikus autóról és soförjéről. Bár a sofőr nem látszik, de igen fontos szerepe van abban, hogy nem tűzoltók és mentők szerepelnek a záró képsorokon.

Tehát a főszereplő egy 1350 lóerős Audi S2 hatalmas turbóval és húsvér stabilizációs rendszerrel. A bődületesen megtuningolt S2 a Hamon Motors remekműve. Az alapból 1500 kg körüli autóban az 1350 lóerő félelmetes gyorsulást produkál. Itt aztán tényleg jól jön az összkerékhajtás, bár még így is – nagy sebességnél is – többször megindul a hátulja. A pilótának nagyon ügyesen kell gépészkednie, hogy a hatalmas erő baleset nélkül jusson át az aszfaltra.

De hogy ez maximálisan sikerült, azt jelzi, hogy 328 km/h sebességet ért el 14,8 másodperc alatt. A Bugatti Chironnak ehhez a sebességhez kb. 17,5 másodpercre volt szükség az alábbi videó szerint.

You may also read!

Jótékony árverésen egy gyönyörű Porsche 911

Jótékony árverésen egy gyönyörű Porsche 911

Magyarországon is bemutatták „A Híd” című skandináv bűnügyi sorozatot. Saga Norén (Sofia Helin) nyomozó Porsche 911 S sportkocsiját

Read More...
BMW 8 Coupe

BMW 8 Coupe – az autópályák elegáns királya

Bemutatjozott a BMW luxus kupéja, a BMW 8 Coupe. A fantasztikus megjelenésű két ajtós mind vezetési élményben, mind

Read More...

Enyhén nőtt a forgalomba helyezett új autók száma májusban az EU-ban

Mérsékelt növekedés májusban
Az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete (ACEA) adatai szerint májusban 1 millió 398 ezer 913 új autót

Read More...

Mobile Sliding Menu