Új Honda elektromos sportkocsi: Honda Sports EV Concept

In elektromos
Honda elektromos sportkocsi

A Honda Tokióban mutatja be többek között új elektromos sportkocsi koncepcióját, a Honda Sports EV Conceptet. A névválasztás nem túl fantáziadús, de legalább beszédes.

Az október 25-én nyitó Tokiói Autókiállításra elviszik még az Urban EV Conceptet, ami Frankfurtban igazán nagy sikert aratott. Illetve több Super Cub motorkerékpár modellt, a 60 éves évforduló alkalmából. Ott lesz még a NeuV és az új CR-V.

Honda elektromos sportkocsi

A Sport EV Concept-ről túl sok mindent nem árult el a gyártó. A feltűnő sziluett, barátságos arc és ívelt felületek a dizájnról szólnak. A hajtás elvileg sportos és gazdaságos lesz – persze, hiszen elektromos. Illetve az autónak lesznek önvezető képességei.

You may also read!

485 kilométer a tisztán elektromos hajtású KIA e-Niro hatótávja

Kia e-Niro európai szabvány szerinti, vegyesüzemi hatótávja elérheti akár a 485 kilométert
A még 2018-ban az európai piacokon

Read More...

Az igazság a kopott gumiabroncsokról – Kopott gumi teszt


Vannak tanulmányok, amelyek fokozottan hangsúlyozzák a kopott abroncsok balesetveszélyességét, mielőbbi cseréjét, még más kutatások ennél jóval megengedőbbek,

Read More...
A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley mérnökök azon dolgoznak, hogy az új Continental GT sorozatot bővítsék egy nagy teljesítményű plug-in hibrid modellel. Így a márciusban bemutatott Bentayga mellett további hibriddel bővülne a környezetbarát luxuskínálat.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu