Fél nap boldogság – látogatás a MikulásGyárban

In Téma
látogatás a MikulásGyárban

Hat roma kisgyermeket vittünk el a MikulásGyárba, ahol sok szép élménnyel és ajándékkal gazdagodtak, sőt, még képeslapot is küldtek a szüleiknek.

Tavaly Mikuláskor megajándékoztunk nehéz sorsú roma gyerekeket a MikulásGyárral összefogva és ők igazán örültek a csomagoknak. Idén szerettük volna elvinni néhányukat a MikulásGyárba, hogy picit bearanyozzuk egy napjukat. Hogy ez sikerüljön, a Business Lease Hungary Kft. biztosított számunkra egy remek mikrobuszt, amelyről itt írtam. Emellett az üzemanyagot is ők állták, sőt, a gyerekeket a mikrobusz ülésein még ajándékcsomag is várta.

Igazándiból próbáltam leírni, hogy sikerült ez a gyermekek számára – de a mi számunkra is – feledhetetlen nap. De inkább nézzék meg a videót, érdemes. Utólag visszanézve a kis filmet, boldog vagyok, hogy részt vehettem benne!

És persze köszönjük a támogatást a Business Lease Hungary Kft-nek és Tóth Ágnesnek! Valamint a MikulásGyárnak!

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...