Jön az új Jeep Cherokee – gyönyörű képek!

In hír
új Jeep Cherokee

Az FCA (Fiat Chrysler Automobile) néhány napja rövid hírt közölt, melynek lényege, hogy a januári Észak-Amerikai Autókiállításon bemutatják az új Jeep Cherokee-t Detroitban.

A kiállítás az újságírók elött 2018 január 14-én nyílik meg. A nagyközönség 2018 január 20 és 28 között csodálhatja meg a kiállítást.

Az új Cherokee-ról még annyit írt a gyártó, hogy még autentikusabb és prémiumabb a dizájnja és üzemanyagtakarékosabbak az erőforrásai.

új Jeep Cherokee

A belső képeket elnézve azért még picit elmarad az európai prémium kialakítástól, nekem kicsit bumfordinak tűnik. De az anyaghasználat biztosan minőségi.

A külső még harmonikusabb lett, de nincs alapvető változás. Kicsit nyújtottabb, gömbölydedebb a dizájn. Akinek eddig tetszett, annak még jobban fog tetszeni.

Viszont ahogy a környezet, a hátterek az amerikai fotósokat kényezteti, az valami elképesztő. Nézzék a gyönyörű fotókat!

új Jeep Cherokee új Jeep Cherokee

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights