Jön az új Jeep Cherokee – gyönyörű képek!

In hír
új Jeep Cherokee

Az FCA (Fiat Chrysler Automobile) néhány napja rövid hírt közölt, melynek lényege, hogy a januári Észak-Amerikai Autókiállításon bemutatják az új Jeep Cherokee-t Detroitban.

A kiállítás az újságírók elött 2018 január 14-én nyílik meg. A nagyközönség 2018 január 20 és 28 között csodálhatja meg a kiállítást.

Az új Cherokee-ról még annyit írt a gyártó, hogy még autentikusabb és prémiumabb a dizájnja és üzemanyagtakarékosabbak az erőforrásai.

új Jeep Cherokee

A belső képeket elnézve azért még picit elmarad az európai prémium kialakítástól, nekem kicsit bumfordinak tűnik. De az anyaghasználat biztosan minőségi.

A külső még harmonikusabb lett, de nincs alapvető változás. Kicsit nyújtottabb, gömbölydedebb a dizájn. Akinek eddig tetszett, annak még jobban fog tetszeni.

Viszont ahogy a környezet, a hátterek az amerikai fotósokat kényezteti, az valami elképesztő. Nézzék a gyönyörű fotókat!

új Jeep Cherokee új Jeep Cherokee

You may also read!

Mi történik, ha egy autó falnak ütközik 150 km/h sebességgel?

A mérnökök világszerte törésteszteket végeznek az autókon, vizsgálják a törés, sérülés mértékét és az utasok védelmét. Ezekkel a tesztekkel

Read More...

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...