Jön az új Jeep Cherokee – gyönyörű képek!

In hír
új Jeep Cherokee

Az FCA (Fiat Chrysler Automobile) néhány napja rövid hírt közölt, melynek lényege, hogy a januári Észak-Amerikai Autókiállításon bemutatják az új Jeep Cherokee-t Detroitban.

A kiállítás az újságírók elött 2018 január 14-én nyílik meg. A nagyközönség 2018 január 20 és 28 között csodálhatja meg a kiállítást.

Az új Cherokee-ról még annyit írt a gyártó, hogy még autentikusabb és prémiumabb a dizájnja és üzemanyagtakarékosabbak az erőforrásai.

új Jeep Cherokee

A belső képeket elnézve azért még picit elmarad az európai prémium kialakítástól, nekem kicsit bumfordinak tűnik. De az anyaghasználat biztosan minőségi.

A külső még harmonikusabb lett, de nincs alapvető változás. Kicsit nyújtottabb, gömbölydedebb a dizájn. Akinek eddig tetszett, annak még jobban fog tetszeni.

Viszont ahogy a környezet, a hátterek az amerikai fotósokat kényezteti, az valami elképesztő. Nézzék a gyönyörű fotókat!

új Jeep Cherokee új Jeep Cherokee

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...