Új befektető a kínai-izraeli Qoros autógyár házatáján

In hír
új befektető a Qorosnál

A Qoros Automobile Co.,Ltd. bejelentette új befektetőjét, a Baoneng Group-ot. Bíznak benne, hogy a megnövekedett anyagi és technológia támogatással az autógyártó magasabb fokozatba kapcsolhat.

„Örömmel üdvözöljük a Baoneng Group stratégiai befektetését a Qoros Auto vállalatba, és köszönjük másik két részvényesünknek, a Chery Automobile-nek és a Quantum-nak az éveken át tartó támogatásukat. Hisszük, hogy eme három részvényes még jobb hátteret fog biztosítania a Qoros számára, és segít az autógyárnak egy új érába lépni.” – áll a vállalat közleményében.

2007-es megalapítása óta sokat fejlődött a Qoros. Öt típusból álló modellpalettájának része a Qoros 3 és a Qoros 5 SUV is, melyek mutatós külsejüek és átlagos technikát rejtenek. Az autógyártónak jelenleg 500 alkalmazottja van a világ 14 országából és magukat „Kína új prémium autómárkájaként” definiálják. Arról nincs értesülésünk, hogy mikor láthatjuk a Qoros autóit Európában, de például a Qoros 3 City SUV bemutatója Genfben volt még 2015-ben.

új befektető a Qorosnál

 

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...