Új befektető a kínai-izraeli Qoros autógyár házatáján

In hír
új befektető a Qorosnál

A Qoros Automobile Co.,Ltd. bejelentette új befektetőjét, a Baoneng Group-ot. Bíznak benne, hogy a megnövekedett anyagi és technológia támogatással az autógyártó magasabb fokozatba kapcsolhat.

„Örömmel üdvözöljük a Baoneng Group stratégiai befektetését a Qoros Auto vállalatba, és köszönjük másik két részvényesünknek, a Chery Automobile-nek és a Quantum-nak az éveken át tartó támogatásukat. Hisszük, hogy eme három részvényes még jobb hátteret fog biztosítania a Qoros számára, és segít az autógyárnak egy új érába lépni.” – áll a vállalat közleményében.

2007-es megalapítása óta sokat fejlődött a Qoros. Öt típusból álló modellpalettájának része a Qoros 3 és a Qoros 5 SUV is, melyek mutatós külsejüek és átlagos technikát rejtenek. Az autógyártónak jelenleg 500 alkalmazottja van a világ 14 országából és magukat „Kína új prémium autómárkájaként” definiálják. Arról nincs értesülésünk, hogy mikor láthatjuk a Qoros autóit Európában, de például a Qoros 3 City SUV bemutatója Genfben volt még 2015-ben.

új befektető a Qorosnál

 

You may also read!

Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...
üzemanyagár csökkenés

Péntektől újra üzemanyagár csökkenés következik

A mai árcsökkenést december hónapban is üzemanyagár csökkenés követi, a benzin beszerzési ára bruttó 10 forinttal lesz kevesebb péntektől,

Read More...