Új befektető a kínai-izraeli Qoros autógyár házatáján

In hír
új befektető a Qorosnál

A Qoros Automobile Co.,Ltd. bejelentette új befektetőjét, a Baoneng Group-ot. Bíznak benne, hogy a megnövekedett anyagi és technológia támogatással az autógyártó magasabb fokozatba kapcsolhat.

„Örömmel üdvözöljük a Baoneng Group stratégiai befektetését a Qoros Auto vállalatba, és köszönjük másik két részvényesünknek, a Chery Automobile-nek és a Quantum-nak az éveken át tartó támogatásukat. Hisszük, hogy eme három részvényes még jobb hátteret fog biztosítania a Qoros számára, és segít az autógyárnak egy új érába lépni.” – áll a vállalat közleményében.

2007-es megalapítása óta sokat fejlődött a Qoros. Öt típusból álló modellpalettájának része a Qoros 3 és a Qoros 5 SUV is, melyek mutatós külsejüek és átlagos technikát rejtenek. Az autógyártónak jelenleg 500 alkalmazottja van a világ 14 országából és magukat „Kína új prémium autómárkájaként” definiálják. Arról nincs értesülésünk, hogy mikor láthatjuk a Qoros autóit Európában, de például a Qoros 3 City SUV bemutatója Genfben volt még 2015-ben.

új befektető a Qorosnál

 

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...