Pénteken 2 forinttal drágul a benzin

In hír
üzemanyagárak

2018 január 12-én, pénteken bruttó 2 forinttal emeli a benzin árát a Mol Nyrt – értesült az MTI. A gázolaj ára nem változik.

Így péntektől a benzin átlagára 362 forint lesz, de a benzinkutak között akár 50 forintos eltérés is lehet. A benzin ára legutóbb január 5-én emelkedett 2 forinttal, akkor a gázolaj is drágult 4 forinttal. A gázolaj átlagára egyébként 373 forint jelenleg.

Szerencsére a 451 forintos benzinár csúcs még messze van. Ez a történelmi csúcs- vagy mélypont 2012 áprilisában volt. A gázolaj is került átlagosan 449 forintba 2012 januárjában.

Hogy mi várható még idén üzemanyagár területén, azt nehéz előre megmondani, de az olajár világpiaci alakulásából egy halvány prognosztizációt azért megpróbáltunk itt.

 

Tankolni különben így is lehet, de ne próbálják meg!!!

 

Forrás: MTI

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights