Genfben debütál a Lexus UX – videóval

In bemutató
Lexus UX

A Lexus UX crossover már látható a genfi premier elött. Az igazán formás UX orra teljesen elkötelezett a Lexus márkaarculata iránt.

Oldalról a hatalmas, picit szögletes kerékjárati ívek és a szamurájos suhintások vonják a szemet. A magas övvonal és a sarkokra kihelyezett kerekek sajátos karaktert kölcsönöznek a UX-nek. A hátuljából túl sokat nem látni. Az egybefüggő hátsó lámpa már 50 éve is jól nézett ki, is itt is klassz dizájn elem. A teljesen új platformra épült crossoverrel kapcsolatban nagyon merev kasznit, alacsony tömegközéppontot és ezáltal nagyon jó vezethetőséget ígér a gyártó.

Belül egyszerű belső fogad, nekem picit puritánnak tűnik a rövid videó alapján a műszerfal és a kezelőszervek. Nem tudni még, mennyi lesz az auto ára, de nem csodálkoznék, ha egy picit lejjeb pozicionálnák a márkától megszokotthoz képest.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...