A gyönyörű Mazda Vision Coupe lett az “Év koncepció autója”

In hír
Mazda Vision Coupe

A Mazda csodaszép tanulmányautója, a Mazda Vision Concept nyerte az “Éva koncepció autója” díjat a Genfi Autószalon előestéjén, a 11. Autó Dizájn Esten.

Mazda Vision Coupe

A 18 tagú zsűri tagjai között számos ma is aktív vezető dizájner is ott volt. A múlt hónapban a Vision Coupe Párizsban nyerte el az “Év legszebb Koncepcióautója” díjat.

Mazda Vision Coupe

Amikor egy koncepció ennyi elismerést kap, joggal várhatnánk, hogy ebből valami gyártásba is kerüljön. És ha a konkrét modell gyártására nem is, de a stílus elemek felhasználására kaptunk is ígéretet, hiszen Ikuo Maeda, a Mazda dizájnért és márka stílusért felelős igazgatója így nyilatkozott: “Eme dizájn koncepció esszenciája meg fog jelenni a Mazdák következő generációjában, amelyből az első 2019-ben kerül bevezetésre.”

Mazda Vision Coupe

You may also read!

485 kilométer a tisztán elektromos hajtású KIA e-Niro hatótávja

Kia e-Niro európai szabvány szerinti, vegyesüzemi hatótávja elérheti akár a 485 kilométert
A még 2018-ban az európai piacokon

Read More...

Az igazság a kopott gumiabroncsokról – Kopott gumi teszt


Vannak tanulmányok, amelyek fokozottan hangsúlyozzák a kopott abroncsok balesetveszélyességét, mielőbbi cseréjét, még más kutatások ennél jóval megengedőbbek,

Read More...
A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley mérnökök azon dolgoznak, hogy az új Continental GT sorozatot bővítsék egy nagy teljesítményű plug-in hibrid modellel. Így a márciusban bemutatott Bentayga mellett további hibriddel bővülne a környezetbarát luxuskínálat.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu