Egy öreg rocker álma: Jaguar XJ6 Greatest Hits

In veterán
Jaguar XJ6 Greatest Hits

A Jaguar idén ünnepli az XJ 50. születésnapját. Ennek apropójából elhozta Genfbe az Iron Maiden dobosa részére készült 1984-as XJ6-osát, ami a Jaguar Land Rover Classic Works és a Jaguar Design stúdió munkájának köszönhetően került a mostani állapotába.

Jaguar XJ6 Greatest Hits

Az autót Nicko McBrain elképzeléseinek megfelelően módosították. Így változott a külső, a hajtáslánc és a felfüggesztés.

A gyönyörű Jaguar így már soha nem lesz igazi oldtimer, de egy öreg rocker fantáziának úgy látszik, nem is az kell.

Jaguar XJ6 Greatest Hits

Egyediek többek között a lökhárítók, a 18-as felnik, állítható a hátsó futómű. Modernek a szigetlések a kisebb szélzaj érdekében.

Jaguar XJ6 Greatest Hits

Belül kapott érintőképernyős navit és tolatókamerát. A finoman szólva is megosztó tűzpiros belsőt sem árulták soha szerencsére és modernizálták a légkondicionáló berendezést is. A 4,2 literes sorhatos az E-Type-ról kapott három darab 2-inches SU karburátort és készült hozzá egy egyedi kipufogórendszer is.

Jaguar XJ6 Greatest Hits

Szóval az alapforma szerintem gyönyörű, de hogy ez így kéne-e, azt döntse el mindenki maga… Az biztos, hogy egyedi és extravagáns.

Önnek kéne? Írja meg kommentben!!

You may also read!

485 kilométer a tisztán elektromos hajtású KIA e-Niro hatótávja

Kia e-Niro európai szabvány szerinti, vegyesüzemi hatótávja elérheti akár a 485 kilométert
A még 2018-ban az európai piacokon

Read More...

Az igazság a kopott gumiabroncsokról – Kopott gumi teszt


Vannak tanulmányok, amelyek fokozottan hangsúlyozzák a kopott abroncsok balesetveszélyességét, mielőbbi cseréjét, még más kutatások ennél jóval megengedőbbek,

Read More...
A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley mérnökök azon dolgoznak, hogy az új Continental GT sorozatot bővítsék egy nagy teljesítményű plug-in hibrid modellel. Így a márciusban bemutatott Bentayga mellett további hibriddel bővülne a környezetbarát luxuskínálat.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu