Szocialista veterán autóhoz alkatrészre van szüksége? Ezt olvassa el!

In Ajánló, veterán
Szocialista veterán autóhoz alkatrész

A napokban egy nagyon érdekes cikk ajánlót kaptunk a Két Molnár Autó Kft-től. A cég a fő profilja, az alkatrész árusítás mellett veterán korú, főleg szocialista autókhoz is szerez be alkatrészeket.

A cikkben többek között szerepel Toldi Zoltán Moszkvics rajongó ismerősöm gyönyörű 407-ese is. Tehát aki ilyen autót újít fel, mindenképpen jó, ha ismeri a Két Molnár Autó Kft.-t.

Íme, a cikk:

 

Veterán gépkocsik felújítása, alkatrész ellátással

 

Régebbi autója akkor van valakinek, ha nincs pénze újabbra, vagy annyi pénze van, hogy fel tudja újítani.
Egyre többen vágnak bele, veterán gépkocsik felújításába. Sokan csak előveszik az otthonukban elfelejtett négykereküt, vagy vásárolnak egyet. Ki saját használatra, ki eladásra. Mivel cégünk nem csak mostani gépjárművek alkatrészeivel foglalkozik, így elég sokan keresnek nálunk akár régi szocialista típusokhoz is.
Cégünk több gépjármű felújításához biztosított autóalkatrészt. Legtöbb esetben ezek a keleti szocialista típusok voltak. Például: Lada, Moszkvics, Zsuk, Volga, Trabant, Wartburg, Skoda, Dacia, Fiat 126 és Fiat 125. Hisz a rendszerváltás előtt ezen típusokból állt legnagyobbrészt Magyarország gépjárműparkja.

Az ilyen alkatrészek már nem vagy nagyon nehezen beszerezhetők. Cikkemben néhány olyan felújítást szeretnék közzétenni, amihez cégünk autóalkatrésszel is hozzájárult.

 

Egy bocskaikerti ügyfelünk Lada 2105 felújításba vágott bele. Külön érdekessége, hogy kelet-német rendőrségi külsőt kapott. 

 

Szocialista veterán autóhoz alkatrész

 

Szocialista veterán autóhoz alkatrész

 

Jelenleg készül egy kelet-német katonai Trabant 601-es is. Az alkatrész beszerzésén már túl vannak. Kis időn belül elkészül az újabb remekmű.

 

Toldi Zoltán vásárlónk több Moszkvics típus újjáépítésében vett már részt. Ez már valóban az a kategória amihez borzasztóan nehéz alkatrészt beszerezni.
Sok esetben ilyen alkatrészek már a speciálisan a retro típusokkal foglalkozó cégeknek sincs.

 

Szocialista veterán autóhoz alkatrész

 

Szocialista veterán autóhoz alkatrész

Zoltán jelenleg is egy Moszkvics 407-es típuson dolgozik, aminek alkatrész beszerzése szinte egyenlő a lehetetlennel.
De egy ilyen típusú gépkocsinak éppen ebből adódóan van értéke. És ahogy telik az idő az értéke egyre csak nő.

Sajnos több ügyfelünket nem tudtunk elérni, aki hasonló felújítást vitt végbe. De biztosan kijelenthető, hogy cikkünk folyamatosan bővülni fog.
Ha esetleg, te is vásároltál cégünkből veterán autódhoz alkatrészt, és szeretnéd, hogy weboldalunkon megjelenjen, akkor szívesen várjuk a róla készített fényképeket és egy rövidebb leírást.

 

A cikk eredetijét itt olvashatják.

 

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights