Érkezik az Opel Corsa GSI

In bemutató
Opel Corsa GSI

Az Opel Corsa GSI futóművét a Nordscleifen hangolták és virtuóz kezelhetőséget ígérnek a gyáriak. A külső sem hagy kívánni valót maga után. Sportos első szpoiler, levegőbelépő a motorháztetőn, formás küszöbtoldat emelik a sportosságot. Hátul is kapott egy pici szpoilert és opcionálisan akár 18-as alufelnik is rendelhetők a kis méregzsákhoz.

Belül Recaro ülések, sportkormány, alu pedálok és karbon betétek fogadják majd az új tulajdonosokat. De a kis GSI nem száll be a hothatchek versenyébe, mert a Corsa S-ből ismert 140 lovas motor mozgatja. Bár, ha a futómű jó és a kocsi nem túl nehéz, ez a motorerő is elég lehet egy jó kocsikázáshoz. Amúgy ebből a Corsából ez az utolsó változat, utána már a PSA fejlesztése váltja a palettán.

Opel Corsa GSI

You may also read!

Autóipari beruházás Érden

Érden építi fel új központját és tesztbázisát a járműipari AVL Autókut Kft.
Tovább bővíti magyarországi tevékenységét az AVL

Read More...
Mini ritkaság a kalapács alatt

Mini ritkaság a kalapács alatt

Egy szerencsés gyűjtő egy különleges Mini megszerzésével ünnepelheti a márka 60. születésnapját. A jövő hónapban árverésre kerülő Mini Cooper ritkaság egy igazi gyöngyszem.

Read More...
Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Bár még nem teszteltük, a nyugat-európai érdeklődők és a japán értékesítési adatok számát látva sikeres az új Suzuki Jimny.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu