Érkezik az Opel Corsa GSI

In bemutató
Opel Corsa GSI

Az Opel Corsa GSI futóművét a Nordscleifen hangolták és virtuóz kezelhetőséget ígérnek a gyáriak. A külső sem hagy kívánni valót maga után. Sportos első szpoiler, levegőbelépő a motorháztetőn, formás küszöbtoldat emelik a sportosságot. Hátul is kapott egy pici szpoilert és opcionálisan akár 18-as alufelnik is rendelhetők a kis méregzsákhoz.

Belül Recaro ülések, sportkormány, alu pedálok és karbon betétek fogadják majd az új tulajdonosokat. De a kis GSI nem száll be a hothatchek versenyébe, mert a Corsa S-ből ismert 140 lovas motor mozgatja. Bár, ha a futómű jó és a kocsi nem túl nehéz, ez a motorerő is elég lehet egy jó kocsikázáshoz. Amúgy ebből a Corsából ez az utolsó változat, utána már a PSA fejlesztése váltja a palettán.

Opel Corsa GSI

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu