Legördült a 2 milliómodik Fiat 500 a gyártósorról

In hír
2 milliomodik Fiat 500

Egy típusból kétmillió darab az tényleg sok. És ha ezt egy retro divatautónak indult modellel érik el, az tényleg komoly eredmény.

A FIAT az elsők között lovagolta meg a retro hullámot. Talán csak a VW előzte meg a Beetle-el. A Mini is ezen a vonalon futott fel. Szóval eddig már 2 millió Fiat 500 készült. A jubileumi példány a lengyelországi Tychy üzemben készült el. A konkrét autó egy két színű Fiat 500C Collezione volt TwinAir Turbo 85 lovas motorral és 16 colos alufelnikkel.

Az 500-ast egyébként több, mint száz országban forgalmazzák és a hatalmas mennyiség 80 %-a Olaszországon kívül talált gazdára.

You may also read!

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT a VW csoport új kampusza Tel Avivban Hivatalosan is megnyitott a Konnect, a Volkswagen csoport új kampusza Tel-Avivban. Az ünnepélyes megnyitón Izrael részéről Eli Cohen gazdasági miniszter, míg a VW Group részéről az igazgatóság két prominens tagja vett részt.

Read More...
új Opel Corsa GSI

Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel

Read More...
kínai autóimport

Felélénkülhet a kínai autóimport – Kína 15 %-ra mérsékeli az autók import vámját

Kína jelentősen mérsékelni fogja az autókat és alkatrészeiket sújtó vámot, nagyobb mozgásteret adva a nagy autógyáraknak a világ

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu