Emlékajándék – MINI

In hír
Emlékajándék – MINI

A házassági szövetség jó dolog, ezért is ünnepeljük megkötését emberemlékezet óta. Az ifjú pár legfőképpen egymásnak örül, az egybegyűlt vendégek pedig a frissen házasodottak boldogsága mellett a lakomának, és nem ritkán az egyre gyakoribb emlékajándéknak.

Az előttünk álló hétvégén nem hétköznapi esküvőre készülnek oly sokan, így nem meglepő módon az ajándékok is emlékezetesek és egyediek lesznek. Ha valaki lemaradt volna a hírekről, Harry herceg és Meghan Markle menyegzőjére készülünk, amire a britek egykori népautóját készítő, mára egyértelműen prémiumgyártónak pozícionált Mini egy kerekeken guruló ajándékkal kedveskedik a hercegi esküvőre, egy kívül-belül egyedi élményautóval.

A háromajtós MINI egyszeri, egyedi különkiadásával emlékezik meg Harry herceg és Meghan Markle 2018. május 19-ére kitűzött esküvőjéről, az exkluzív négykerekű ráadásul az ifjú pár által választott alapítvány működését is támogatja, mivel a menyegző után az egyetlen példányban elkészített MINI különlegesség nyilvános árverésre kerül, a bevételt pedig teljes egészében a HIV-fertőzött gyermekeket támogató CHIVA alapítványnak (Children’s HIV Association) utalják át.

„Ikonikus, lassan hat évtizednyi sikertörténetre visszatekintő brit márkaként külön büszkeséggel tölt el minket, hogy egy ilyen exkluzív ajándékkal emlékezhetünk meg a közelgő hercegi esküvőről. A különleges alkalomra a MINI formatervezői egy különleges autót alkottak: a tetőre rajzolt komplex minta egyediségét háromdimenziós nyomtatással készített utastéri- és karosszéria-kiegészítők fokozzák, miközben az összetéveszthetetlen MINI-egyéniségről speciális hímzésminták is gondoskodnak” – mondta Oliver Heilmer, a MINI vezető formatervezője.

Megjelenés, karosszéria, egyediség

A választott Crystal White karosszéria-fényezés a jellegzetes megjelenés érdekében ezüstösen csillogó kék csíkok egészítik ki, a karosszérián körbefutó fekete sáv pedig kéken ragyogó matt ezüst árnyalatú. A MINI jellemző stílusjegyei, mint a hűtőrács hatszögletű kerete, az első-hátsó fényszórók karimája és az ajtónyitó kilincsek is kékesfekete lakkal bevont krómozást kaptak. Az egyediséget a brit zászló motívumait idéző hátsó lámpatestek és a sötétkék matt metálra fényezett könnyűfém keréktárcsák garantálják. A karosszéria leglátványosabb eleme a tető, amelynek fényezéséhez számtalan árnyalatot használtak fel a készítők. A rendkívül komplex mintát aprólékosan, mindvégig kézzel, több rétegben vitték fel az elemre, amely Nagy-Britannia zászlajának és az Egyesült Államok nemzeti lobogójának összeolvadásával Harry herceg és Meghan Markle egybekelését szimbolizálja. Az első kerékjárati ívek fölé tervezett oldalsó irányjelző-paneleket háromdimenziós nyomtatással hozták létre, benne az M és a H monogrammal, egy szívmotívummal és két gyűrű jelképével. Az ajtók kinyitásakor exkluzív, „Just Married” („Friss házasok”) feliratot vetít ki a földre.

 

Emlékajándék – MINI

 

A Mini prémiumgyártó jellegét igazolja, hogy a MINI Yours Customised termékpaletta égisze alatt idén januártól minden ügyfelének lehetősége van arra, hogy saját maga által megtervezett, egyedi stílusú, személyre szabott dizájnelemekkel tegye exkluzívabbá autóját. A portfólióban háromdimenziós nyomtatással elkészíthető dizájnelemek sorakoznak, az oldalsó irányjelző-panelektől kezdve, a jobb első ülés előtti műszerfal-betéten és a világító küszöbtoldatokon át, egészen a LED-technológiás alsó kivetítőkig.

Utastér az exkluzivitás jegyében

A különleges MINI utasterében Satellite Grey színű bőrkárpitozás készült, amely ideális kontrasztot alkot az utastér kiegészítőivel. A karosszéria krómozott elemeinek kékesfekete lakkbevonata az ajtók mögött is megjelenik. A jobb első ülés előtti műszerfal-betét nagyméretű felületét a menyasszony és a vőlegény keresztneve, a május 19-i dátum és egy jókívánság díszíti, a kézzel rajzolt tetőminta motívumai pedig az ajtók belső elemein, az üléseken és a fejtámlákon is megjelennek. A fejtámla párba ezen túl Nagy-Britannia zászlajának és az Egyesült Államok nemzeti lobogójának absztrakt vonásait varrták bele a készítők, külön-külön a két oldalon.

 

Emlékajándék – MINI

 

Az Autosajto.hu csapata is Sok Boldogságot kíván a hercegi párnak házassági szövetségük megkötése alkalmából.

You may also read!

Autóipari beruházás Érden

Érden építi fel új központját és tesztbázisát a járműipari AVL Autókut Kft.
Tovább bővíti magyarországi tevékenységét az AVL

Read More...
Mini ritkaság a kalapács alatt

Mini ritkaság a kalapács alatt

Egy szerencsés gyűjtő egy különleges Mini megszerzésével ünnepelheti a márka 60. születésnapját. A jövő hónapban árverésre kerülő Mini Cooper ritkaság egy igazi gyöngyszem.

Read More...
Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Bár még nem teszteltük, a nyugat-európai érdeklődők és a japán értékesítési adatok számát látva sikeres az új Suzuki Jimny.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu