Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

In bemutató
új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel és 220 Nm nyomatékkal. És mivel az autó nem túl nehéz, ez a plusz 10 lóerő is érezhető lehet.

A kis GSI hat sebességes kézi váltóval lesz elérhető, alatta pedig OPC sport futóművet találunk, valószínűleg nem a Hungária körútra hangolva. Belül Recaro ülések és sportkormány fogad, kívül karbon aerodinamikai elemek teszik sportosabbá a megjelenést és picit növelik a tapadást. A 207 km/h-s végsebességnél ez akár számíthat is. A 8,9 másodperces 100-as sprinttel nem fogunk ¼ mérföldes rekordokat döntögetni, de egy kiadós Dobogókői csapatáshoz mindent megad majd a kis méregzsák.

új Opel Corsa GSI

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu