Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

In bemutató
új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel és 220 Nm nyomatékkal. És mivel az autó nem túl nehéz, ez a plusz 10 lóerő is érezhető lehet.

A kis GSI hat sebességes kézi váltóval lesz elérhető, alatta pedig OPC sport futóművet találunk, valószínűleg nem a Hungária körútra hangolva. Belül Recaro ülések és sportkormány fogad, kívül karbon aerodinamikai elemek teszik sportosabbá a megjelenést és picit növelik a tapadást. A 207 km/h-s végsebességnél ez akár számíthat is. A 8,9 másodperces 100-as sprinttel nem fogunk ¼ mérföldes rekordokat döntögetni, de egy kiadós Dobogókői csapatáshoz mindent megad majd a kis méregzsák.

új Opel Corsa GSI

You may also read!

TAXi4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos

Gondok, felszabadultság, második hely

Interjú Kronome Ákos autóversenyzővel a TAXi4 Székesfehérvár Rally után.

Read More...
Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Sokat várt Európa a Ford Mustangra, a Ford azonban nem várta, hogy a Bullitt változat annyira sikeres lesz az öreg kontinensen. Most válaszul az európai vevők bizalmára a 2020-as modellévben is gyártani fogják.

Read More...
Négy ajtós GT lenne a legújabb Toyota Supra?

Négy ajtós GT lenne a legújabb Toyota Supra?

Napjaink egyik kelendő autótípusa az SUV modellek mellett a négy ajtós Grand Tourer. A röviden csak GT-nek nevezett autók a sportot és a luxust ötvözik.

Read More...

Leave a reply: