Hogyan csempésztek cigit Opellel? – Négyezer doboz cigarettát rejtett az átalakított Opel

In hír
Hogyan csempésszünk cigit Opellel

A NAV munkatársai Hegyeshalom közelében egy utánfutón szállított Opelben több, mint 4000 doboz adózatlan cigarettát találtak. A fogásban főszerepet játszott a NAV két szolgálati kutyája.

A pénzügyőrök Hegyeshalom közelében ellenőriztek egy román kisbuszt, amiben kilencen utaztak. A kisbusz utánfutón egy Opel-t húzott maga után. Viszont az Opelnél a NAV két kutyája, Django és Jenny jeleztek, hogy szagot fogtak. Így a navosok tüzetesebben átvizsgálták az autót, nem kis eredménnyel.

 

Hogyan csempésszünk cigit Opellel

Ahogy a képeken is jól látszik, például az ajtóban, az ülés alatti rekeszben és a műszerfal mögött is rengeteg cigi bújt meg. Illetve a padlólemez, a lökhárító és a küszöb házilag kialakított rekeszei is rejtettek Rothmans Demi márkájú cigarettát, pontosan 4026 doboznyit.

 

Hogyan csempésszünk cigit Opellel

Természetesen a sofőr tagadta, hogy tudott volna az áruról. A pénzügyőrök a több mint ötmillió forint értékű adózatlan füstölnivalót, valamint az átalakított gépjárművet lefoglalták, jövedéki eljárást indítottak és költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a sofőr ellen a NAV pénzügyi nyomozóinál.

A képeket nézegetve azért elképesztő az emberi találékonyság. Ez az eset kicsit a 30-as évek USA beli szesztilalmát idézi. Az mindenesetre örömhír, hogy valakik ennyivel kevesebbet fognak dohányozni. Arról nem szól a fáma, hogy a NAV-osok fülest kaptak, vagy véletlen szerencse volt a fogás. És arról sem, hogy a helyszínen más kapott-e fülest?

 

forrás: www.nav.gov.hu

You may also read!

Jótékony árverésen egy gyönyörű Porsche 911

Jótékony árverésen egy gyönyörű Porsche 911

Magyarországon is bemutatták „A Híd” című skandináv bűnügyi sorozatot. Saga Norén (Sofia Helin) nyomozó Porsche 911 S sportkocsiját

Read More...
BMW 8 Coupe

BMW 8 Coupe – az autópályák elegáns királya

Bemutatjozott a BMW luxus kupéja, a BMW 8 Coupe. A fantasztikus megjelenésű két ajtós mind vezetési élményben, mind

Read More...

Enyhén nőtt a forgalomba helyezett új autók száma májusban az EU-ban

Mérsékelt növekedés májusban
Az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete (ACEA) adatai szerint májusban 1 millió 398 ezer 913 új autót

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu