Hogyan csempésztek cigit Opellel? – Négyezer doboz cigarettát rejtett az átalakított Opel

In hír
Hogyan csempésszünk cigit Opellel

A NAV munkatársai Hegyeshalom közelében egy utánfutón szállított Opelben több, mint 4000 doboz adózatlan cigarettát találtak. A fogásban főszerepet játszott a NAV két szolgálati kutyája.

A pénzügyőrök Hegyeshalom közelében ellenőriztek egy román kisbuszt, amiben kilencen utaztak. A kisbusz utánfutón egy Opel-t húzott maga után. Viszont az Opelnél a NAV két kutyája, Django és Jenny jeleztek, hogy szagot fogtak. Így a navosok tüzetesebben átvizsgálták az autót, nem kis eredménnyel.

 

Hogyan csempésszünk cigit Opellel

Ahogy a képeken is jól látszik, például az ajtóban, az ülés alatti rekeszben és a műszerfal mögött is rengeteg cigi bújt meg. Illetve a padlólemez, a lökhárító és a küszöb házilag kialakított rekeszei is rejtettek Rothmans Demi márkájú cigarettát, pontosan 4026 doboznyit.

 

Hogyan csempésszünk cigit Opellel

Természetesen a sofőr tagadta, hogy tudott volna az áruról. A pénzügyőrök a több mint ötmillió forint értékű adózatlan füstölnivalót, valamint az átalakított gépjárművet lefoglalták, jövedéki eljárást indítottak és költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a sofőr ellen a NAV pénzügyi nyomozóinál.

A képeket nézegetve azért elképesztő az emberi találékonyság. Ez az eset kicsit a 30-as évek USA beli szesztilalmát idézi. Az mindenesetre örömhír, hogy valakik ennyivel kevesebbet fognak dohányozni. Arról nem szól a fáma, hogy a NAV-osok fülest kaptak, vagy véletlen szerencse volt a fogás. És arról sem, hogy a helyszínen más kapott-e fülest?

 

forrás: www.nav.gov.hu

You may also read!

Megdöbbentő az Infiniti Prototype 10

Megdöbbentő az Infiniti Prototype 10 elektromos prototípus

A 2018-as Pebble Beach Concours d’Elegance-on mutatja be az Infiniti a Prototype 10 elektromos koncepcióautóját. Az elképesztően dinamikus

Read More...
Microlino - BMW Isetta újratöltve

Microlino – BMW Isetta újratöltve

A BMW 56 éve állította le az Isetta gyártását, egy svájci cég pedig most azt tervezi, hogy újra

Read More...
finomhangolták az új BMW 3-ast

A Zöld Pokolban finomhangolták az új BMW 3-ast – videóval

A BMW 3-as limuzin 7. generációját a Nordschleifén tesztelték, hogy menetdinamikai finomhangolásokat végezzenek rajta. A 3-as széria tesztelésének

Read More...

Mobile Sliding Menu

Oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény növelése érdekében. További információkat itt találhat. Elfogadom, Nem fogadom el
550