Továbbfejlesztett Honda Pilot és HR-V

In hír

Magasabb teljesítmény és jobb fedélzeti technológia

A Honda a 8 személyes Pilot SUV és subcompact HR-V Crossover jelentősen továbbfejlesztett verzióját mutatta be, új megjelenést, magasabb teljesítményt és jobb fedélzeti technológiát kínálva.

A két autó július 16-án (Pilot) és július 24-én (HR-V) lesz elérhető a  Honda márkakereskedésekben. Az autók új Audio rendszerekkel, Apple CarPlay és Android Auto integrációval rendelkeznek. 

A biztonsági fronton a Honda Sensing mostantól standard lesz az összes Pilot modellen, valamint az EX  és HR-V magasabb osztályaiban. A japán autógyártó arra törekszik, hogy 2022-ig integrálja a Honda Sensing-et az Egyesült Államokban értékesített valamennyi járműre.

2019 Honda HR-V

A Honda sportos subcompact Crossovere  továbbfejlesztett vagányabb stílussal jelentkezik. Jobb összeköttetést, továbbfejlesztett CVT-t és összkerékhajtást, változó áttételű elektromos szervót és komolyabb hangszigetelést ígérnek.

A 2019 HR-V első alkalommal érhető el a Honda Sensing-gel. Ez a biztonsági rendszercsalád magában foglalja az ütközéscsökkentést,  sávtartást és az adaptív sebességszabályozást.

 

2019 Honda Pilot

Ami a Pilot-ot illeti,  agresszív külső kialakítással,  érintésmentes hátsó ajtóval és egy kifinomultabb 9 sebességes automata váltóval érkezik. Az egyéb technikai fejlesztések közé tartozik a 4G LTE autós Wi-Fi, egy nagyobb hátsó szórakoztató rendszer, Blue-Ray és streaming videó képesség, CabinTalk autós PA rendszer, CabinControl, új Display Audio érintőképernyő Apple CarPlay és Android Auto.

Mindkét modell teljes részletei elérhetőek lesznek a következő hónapban.

Forrás: carscoops.com

You may also read!

Az új 2021-es Toyota Corolla Cross elmossa a ferdehátú és a terepjáró közötti különbségeket

Sokan úgy gondolják, hogy a SUV-okra nincs már akkora kereslet, mint korábban. Itt a bizonyíték, hogy igen is szüksége

Read More...

A Karma Automotive Európában terjeszkedik, pedig nem rég még a csődöt fontolgatták

A Karma Automotive bejelentette, hogy kiterjeszti európai üzleteit Németországban, Ausztriában és Svájcban. Az autógyártó már jelen van Hollandiában, Svédországban,

Read More...

Cupra el-Born a SEAT új autója nagyon vagány, de még nem sokat tudunk róla

Hivatalos sajtóközleményben hozták nyilvánosságra, mert egyes brit online autósoldalak már közzétették a képeket. Valamit nyilvánvalóan elhibáztak a vállalatnál, nem így

Read More...