Érkezik minden idők legdurvább Bugattija, a Bugatti Divo

In hír
Bugatti Divo

A Bugatti a Chiron hajtásláncát és alapját felhasználva épít egy limitált szériájú hypersportkocsit. Az 1500 lóerős motor már bizonyított és ennél több tényleg nem kell. Viszont a Bugatti Divonak új lesz a kasznija, amivel a vállalat a kezdetekhez kanyarodik vissza, mikor felépítményeket építettek.

 

Bugatti Divo

Maga a Divo név Albert Divo-ra utal. Ő volt az a francia autóversenyző, aki kétszer is megnyerte a ’20-as években a Targo Florio-t Bugattival.

A Divo viszont könnyebb lesz és nagyobb leszorító erővel fog rendelkezni, mint a Chiron, ezáltal elképesztő kezelhetőséget és nagyon nagy kanyarsebességet ígérnek. De aki ilyen autót akar, annak résen kell lennie! Az 5 millió eurós autóból ugyanis csak 40 darab készül. Egy Divo valóban bármely autógyűjtemény ékköve lesz. A bemutatót pedig Kaliforniában tarják a “The Quail – A Motorsports Gathering“ rendezvényen 2018 augusztus 24-én.

You may also read!

Vége a Teslák ingyenes töltésének

Az új Tesla vásárlóknak már fizetniük kell a töltésért
Az idén november 2-át követően vásárolt Tesla Model S

Read More...
Nehéz feladat volt - Nyíregyháza Rali

Fogasy: Nehéz feladat volt – Hősies küzdelem a Nyíregyháza Ralin

Az abszolút kilencedik helyen végzett Fogasy Gergely és Berendi Dávid a jövőévi magyar Európa-bajnoki futam kandidálóversenyén, a Nyíregyháza

Read More...

Az európai nagyvárosok közül Bukarestben állnak a legtöbbet dugóban az autósok

Közlekedési felmérés
 A 800 ezer lakost meghaladó népességű európai városok közül Bukarestben töltik a legtöbb időt – évente

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu