Érkezik minden idők legdurvább Bugattija, a Bugatti Divo

In hír
Bugatti Divo

A Bugatti a Chiron hajtásláncát és alapját felhasználva épít egy limitált szériájú hypersportkocsit. Az 1500 lóerős motor már bizonyított és ennél több tényleg nem kell. Viszont a Bugatti Divonak új lesz a kasznija, amivel a vállalat a kezdetekhez kanyarodik vissza, mikor felépítményeket építettek.

 

Bugatti Divo

Maga a Divo név Albert Divo-ra utal. Ő volt az a francia autóversenyző, aki kétszer is megnyerte a ’20-as években a Targo Florio-t Bugattival.

A Divo viszont könnyebb lesz és nagyobb leszorító erővel fog rendelkezni, mint a Chiron, ezáltal elképesztő kezelhetőséget és nagyon nagy kanyarsebességet ígérnek. De aki ilyen autót akar, annak résen kell lennie! Az 5 millió eurós autóból ugyanis csak 40 darab készül. Egy Divo valóban bármely autógyűjtemény ékköve lesz. A bemutatót pedig Kaliforniában tarják a “The Quail – A Motorsports Gathering“ rendezvényen 2018 augusztus 24-én.

You may also read!

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág


Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten

Read More...
A Kia elektromos küldetése

A Kia elektromos küldetése

A Kia Motors Europe a World Shopperrel együttműködve Észak-Európa legfejlettebb elektromos autó piacait járja be. Mindezt az „Elektromos Küldetés” címén, hogy még jobban megismerje az elektromos autózás európai trendjeit.

Read More...
Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

A Suzuki Jimny Black Bison nem is tuning, hanem egy kitűnő álca, amivel a törpeterepjáró kiköpött mása a Mercedes G-osztálynak.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu