Érkezik minden idők legdurvább Bugattija, a Bugatti Divo

In hír
Bugatti Divo

A Bugatti a Chiron hajtásláncát és alapját felhasználva épít egy limitált szériájú hypersportkocsit. Az 1500 lóerős motor már bizonyított és ennél több tényleg nem kell. Viszont a Bugatti Divonak új lesz a kasznija, amivel a vállalat a kezdetekhez kanyarodik vissza, mikor felépítményeket építettek.

 

Bugatti Divo

Maga a Divo név Albert Divo-ra utal. Ő volt az a francia autóversenyző, aki kétszer is megnyerte a ’20-as években a Targo Florio-t Bugattival.

A Divo viszont könnyebb lesz és nagyobb leszorító erővel fog rendelkezni, mint a Chiron, ezáltal elképesztő kezelhetőséget és nagyon nagy kanyarsebességet ígérnek. De aki ilyen autót akar, annak résen kell lennie! Az 5 millió eurós autóból ugyanis csak 40 darab készül. Egy Divo valóban bármely autógyűjtemény ékköve lesz. A bemutatót pedig Kaliforniában tarják a “The Quail – A Motorsports Gathering“ rendezvényen 2018 augusztus 24-én.

You may also read!

485 kilométer a tisztán elektromos hajtású KIA e-Niro hatótávja

Kia e-Niro európai szabvány szerinti, vegyesüzemi hatótávja elérheti akár a 485 kilométert
A még 2018-ban az európai piacokon

Read More...

Az igazság a kopott gumiabroncsokról – Kopott gumi teszt


Vannak tanulmányok, amelyek fokozottan hangsúlyozzák a kopott abroncsok balesetveszélyességét, mielőbbi cseréjét, még más kutatások ennél jóval megengedőbbek,

Read More...
A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley mérnökök azon dolgoznak, hogy az új Continental GT sorozatot bővítsék egy nagy teljesítményű plug-in hibrid modellel. Így a márciusban bemutatott Bentayga mellett további hibriddel bővülne a környezetbarát luxuskínálat.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu