Társadalmi kampányhoz csatlakozott Nagy Dani …mert az autó bizalmi kérdés – sajtóközlemény

In sajtóközlemény, Téma
Társadalmi kampányhoz csatlakozott Nagy Dani

A TCR Europe sorozatban részt vevő Nagy Dániel nevét már nemcsak az autósport rajongók, hanem egyre több laikus is ismeri. A fiatal pilótát sikerei mellett jószívű, nyitott személyisége is népszerűvé tette. Emiatt is érezte fontosnak, hogy csatlakozzon a Duna Autó Zrt. „Nekünk az autó bizalmi kérdés” kampányához, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy a biztonságos közlekedés alapfeltétele, hogy megbízható és megfelelően karbantartott gépjárművel közlekedjünk.

Társadalmi kampányhoz csatlakozott Nagy Dani

 

Dani nemcsak arcát adja a társadalmi kampányhoz, hanem a cég által használatra biztosított Hyundai-jal hirdeti is annak üzenetét. Az új Hyundai i30 nem sokat fog pihenni, ugyanis ha Dani éppen nem valamelyik nagydíj helyszínére utazik az autóval, akkor edzésekre jár vele, hogy ne csak fejben, de fizikailag is a legjobb formáját hozhassa egy-egy megmérettetésen.

A fiatal pilóta egy versenyhétvége alatt körülbelül 3-4 órát tölt a versenyautóban – emellett pedig több ezer kilométert utazik a különböző állomásokra, legyen szó akár Franciaországról, Olaszországról vagy Belgiumról. Rengeteg időt tölt tehát az autóban, így nemcsak a megbízhatóság, a biztonság, hanem a kényelem is fontos szempont számára. Az új Hyundai i30 ezért is bizonyult tökéletes választásnak: a kocsi igazán komfortos, vezetője a magassága ellenére is kényelmesen elfér benne, gazdag és modern felszereltségű, Dani tapasztalatai alapján pedig a futóműve is ugyanolyan stabil, fékezéskor és kanyarodás közben egyaránt, mint N-es testvérében.

 

Megtiszteltetés számomra, hogy én is a „Nekünk az autó bizalmi kérdés” kampány egyik arca lehetek” – mondta Nagy Dániel, a M1RA pilótája. „Nemcsak a versenypályán, hanem közúton is nagyon fontos, hogy megbízható autóval közlekedjünk. Mivel én előbb versenyeztem a pályán, minthogy jogosítványt szereztem volna, hirtelen szembesültem azzal, mennyire más habitusban kell vezetni a forgalomban. Sok minden történt már velem a futamokon, amelynek köszönhetően előbb felismerem a veszélyhelyzeteket, és gyorsan tudok reagálni rájuk a hétköznapokban. De persze ehhez a megfelelő technika is elengedhetetlen. Az autó tehát nekem is bizalmi kérdés. Ezért örülök, hogy egy olyan megbízható kocsival segíti a felkészülésemet a Duna Autó, mint a Hyundai i30. Ráadásul ez a típus nem is idegen tőlem, hiszen a M1RA színeiben is egy ilyen versenygépet terelgetek a futamokon. Másrészt így mindig biztos lehetek abban, hogy kimagasló tudású és tapasztalatú szakemberek végzik az autóm állapotának vizsgálatát, fenntartását. Nem bízom ugyanis akárkire a karbantartást, számomra fontos a bizalom a szervizem iránt. Ezért választottam ehhez is a Duna Autót.”

Dani idén még három futamon áll rajthoz a TCR Európa-kupa mezőnyében: a holland, az olasz, illetve a spanyol nagydíjon. Bízunk benne, hogy a Duna Autó támogatásával ott is hasonló sikereket ér majd el, mint legutóbb itthon, a Hungaroringen, ahol kétszer is dobogóra állhatott. De addig is, balesetmentes, biztonságos utat kívánunk neki a helyszínekre! Hiszen az autó nekünk bizalmi kérdés.

 

 

Duna Autó Zrt.

You may also read!

Sportos elegancia - Hyundai Ioniq plug-in hibrid teszt

Sportos elegancia – Hyundai Ioniq plug-in hibrid teszt

Teszteltük a Hyundai Ioniq plug-in hibrid modelljét. Megjelenésében elegáns, akinek úgy tetszik sportos, üzemében takarékos. Az egyetlen új plug-in hibrid 10 millió forintos ár alatt!

Read More...
MOL Limo

MOL Limo: prémium autóra prémium Hankook abroncsot – Sajtóközlemény

Budapest, 2018. december 13. – Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium

Read More...
Euro NCAP 2018 – Az év legbiztonságosabb autói

Euro NCAP 2018 – Az év legbiztonságosabb autói

Az új Jeep Wrangler és a Fiat Panda kiábrándító eredményei után az Euro NCAP ma bejelentette, melyek az idei év legbiztonságosabb autói kategóriánként. Mindezt az Euro NCAP mértékadó, de vitatható értékelési szempontjainak alapján.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu