Pár napja frissült a Honda NSX hibrid szupersportkocsi

In bemutató, elektromos
frissült a Honda NSX

Bemutatták a Honda NSX 2019-es verzióját. A hibrid szupersportkocsi még jobb vezetési élményt és nagyobb teljesítményt ígér a jövendőbeli tehetős vásárlóknak. Már meg is rendelhető.

A frissítés elől és hátul erősebb stabilizátor pálcákat tartalmaz. Merevebb lett a hátsó irányítókar is. Mindezek javítják a vezethetőséget, reszponzivitást. Az NSX Sport Hybrid SH-AWD hajtás egységének szoftverét is frissítették. A magnetorheological gátlókat is finomították, így utcai használatban sokkal kényelmesebb az autó.

A magnetorheological gátló lényege, hogy egy mágnesezhető folyadékkal van töltve a lengéscsillapító, amelynek viszkozitását elektromágnessel tudják befolyásolni, így lágytva vagy keményítve a rugozást, csillapítást nagyon rövid idő alatt.

A Continental SportContactTM 6 gumikat speciálisan az új NSX-hez fejlesztették, ami tovább javítja az autó eredményeit pályahasználat mellett. A fejlesztések eredménye lemérhető abban is, hogy a 2019-es változat 2 másodpercet ver rá az elődre a Suzuka-i versenypályán.

 

frissült a Honda NSX

A benzines erőforrást is upgradelték. Javítottak az injektorokon, a turbó hőleadásán és bekerült egy új részecskeszűrő is, hogy az Euro 6d-TEMP szigorú környezetvédelmi szabvánnyal se legyen gond.

Kívülről nincs sok változás. Lett egy új szín, a „Thermal Orange Pearlescent”, amihez kérhető a narancs színű féknyereg, no meg karbon-kerámia féktárcsa.Színrefújt lett az első felső hűtőmaszk és az első és hátsó lökhárítókon magasfényű fekete fényezést alkalmaztak. Belül lehet vörös bőrt vagy indigó kék Alcantara és bőr kombinációt is választani.

A gyártás már elindult és meg is rendelhető az autócsoda. A 2018-as verzió £144,815 -ba került a www.carbuyer.co.uk információi szerint. A 2019-es verzió ára még nem ismert.

frissült a Honda NSX

Bár Honda NSX-et nem találtam, de egy Acura NSX-et szépen bekonfiguráltam magamnak és 177,450 $ lett a vége az USA-ban. Az alapár egyébként 159,300 $ volt. Bár ez egy kicsit gyanús, hogy a régebbi Honda verzió drágább, mint az új Acura. De valószínűleg inkább az angol/amerikai árképzés a titok nyitja.

frissült a Honda NSX

Akinek van egy pici ideje, jól el fog szórakozni az Acura NSX konfigurátorral:

https://nsx.acura.com/build/paint/NC1B0KEW?state=TTpOQzFCMEtFVyRFQzpSLTU1OSRIQzp1bmRlZmluZWQkSUM6QkwkTzokRjoyMjQ7UztDLDIyNztXO0IsMjExO0I7QiwyMTY7RztCLDIyNTtEO0IsMjE4O0U7QiwyMzE7QTtCLDIyOTtOO0IsMjMyO1Q7QywyMzc7UjtCJEVDQzpSSSRFQ1g6WQ%3D%3D

 

frissült a Honda NSX frissült a Honda NSX frissült a Honda NSX

You may also read!

Hyundai és Kia autók személyes beállítása okostelefonnal

Hyundai és Kia autók személyes beállítása okostelefonnal

A Hyundai Csoport olyan fejlesztésen dolgozik, amely egy okostelefon alkalmazáson keresztül teszi lehetővé az elektromos járművek teljesítményparamétereinek a beállítását.

Read More...

Toyota Hilux 2019 speciális kiadás


A Toyota egy különleges Hilux pickupot hoz a Birminghami 2019-es kereskedelmi járművet bemutató rendezvényre, amely április 30-tól május

Read More...
TESLA a Föld Napja 2019

Mit tesz hozzá a TESLA a Föld Napja 2019-hez?


A Tesla a Föld Napjának megünneplésére invitál:
Minden évben több mint 1 milliárd ember ünnepli 193 országban a

Read More...

Leave a reply: