Az igazság a kopott gumiabroncsokról – Kopott gumi teszt

In Téma

Vannak tanulmányok, amelyek fokozottan hangsúlyozzák a kopott abroncsok balesetveszélyességét, mielőbbi cseréjét, még más kutatások ennél jóval megengedőbbek, hiszen a 21. századi abroncsgyártási-technológiára hivatkozva úgy vélik, hogy egyenletesen magas szintű teljesítményre és tapadásra képes egy abroncs egész élettartama alatt.

Michelin szakembereinek véleményét kérve jártunk utána az igazságnak. A Michelin ugyanis számos vizsgálatot végzett már a témában. Három kategóriába sorolták a tesztelendő gumiabroncsokat: olcsó gumi, középkategóriás és prémium.

A BHPGumi Magazinjával elindult együttműködésünknek köszönhetően olvassák tovább igen érdekes cikküket a témában, amelynek a végére meg fognak lepődni. Tovább olvasom.

You may also read!

Autóipari beruházás Érden

Érden építi fel új központját és tesztbázisát a járműipari AVL Autókut Kft.
Tovább bővíti magyarországi tevékenységét az AVL

Read More...
Mini ritkaság a kalapács alatt

Mini ritkaság a kalapács alatt

Egy szerencsés gyűjtő egy különleges Mini megszerzésével ünnepelheti a márka 60. születésnapját. A jövő hónapban árverésre kerülő Mini Cooper ritkaság egy igazi gyöngyszem.

Read More...
Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Bár még nem teszteltük, a nyugat-európai érdeklődők és a japán értékesítési adatok számát látva sikeres az új Suzuki Jimny.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu