Az igazság a kopott gumiabroncsokról – Kopott gumi teszt

In Téma

Vannak tanulmányok, amelyek fokozottan hangsúlyozzák a kopott abroncsok balesetveszélyességét, mielőbbi cseréjét, még más kutatások ennél jóval megengedőbbek, hiszen a 21. századi abroncsgyártási-technológiára hivatkozva úgy vélik, hogy egyenletesen magas szintű teljesítményre és tapadásra képes egy abroncs egész élettartama alatt.

Michelin szakembereinek véleményét kérve jártunk utána az igazságnak. A Michelin ugyanis számos vizsgálatot végzett már a témában. Három kategóriába sorolták a tesztelendő gumiabroncsokat: olcsó gumi, középkategóriás és prémium.

A BHPGumi Magazinjával elindult együttműködésünknek köszönhetően olvassák tovább igen érdekes cikküket a témában, amelynek a végére meg fognak lepődni. Tovább olvasom.

You may also read!

Tim Gábor dobogós a Mikulás Rallye-n az új autóval

A több nehézséget, három kiesést, de végül kategória harmadik helyet hozó Rallye2 szezon végeztével volt hiányérzet Tim Gáborban

Read More...
Védelmi hiba? – Csillagtalan a FIAT PANDA is

Védelmi hiba? – Csillagtalan a FIAT PANDA is

Az EURO NCAP törés teszten egy csillag sem jutott a Fiat Pandának. Legutóbb a Fiat Punto kapott ilyen minősítést 2017 decemberében.

Read More...
Volkswagen Polo GTI R5-tel folytatja a MOL Racing Team

Volkswagen Polo GTI R5-tel folytatja a MOL Racing Team

2019-ben az új Volkswagen Polo GTI R5-tel versenyez a Rali Európa-bajnokságban a Herczig Norbert – Ferencz Ramón kettős. A MOL Racing Team párosa már a hétvégén bemutatkozik az új autóval.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu