Az igazság a kopott gumiabroncsokról – Kopott gumi teszt

In Téma

Vannak tanulmányok, amelyek fokozottan hangsúlyozzák a kopott abroncsok balesetveszélyességét, mielőbbi cseréjét, még más kutatások ennél jóval megengedőbbek, hiszen a 21. századi abroncsgyártási-technológiára hivatkozva úgy vélik, hogy egyenletesen magas szintű teljesítményre és tapadásra képes egy abroncs egész élettartama alatt.

Michelin szakembereinek véleményét kérve jártunk utána az igazságnak. A Michelin ugyanis számos vizsgálatot végzett már a témában. Három kategóriába sorolták a tesztelendő gumiabroncsokat: olcsó gumi, középkategóriás és prémium.

A BHPGumi Magazinjával elindult együttműködésünknek köszönhetően olvassák tovább igen érdekes cikküket a témában, amelynek a végére meg fognak lepődni. Tovább olvasom.

You may also read!

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág


Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten

Read More...
A Kia elektromos küldetése

A Kia elektromos küldetése

A Kia Motors Europe a World Shopperrel együttműködve Észak-Európa legfejlettebb elektromos autó piacait járja be. Mindezt az „Elektromos Küldetés” címén, hogy még jobban megismerje az elektromos autózás európai trendjeit.

Read More...
Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

A Suzuki Jimny Black Bison nem is tuning, hanem egy kitűnő álca, amivel a törpeterepjáró kiköpött mása a Mercedes G-osztálynak.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu