A DS E-TENSE – Párizs előestéjén

In bemutató, elektromos, hír
A DS E-TENSE - Párizs előestéjén

Október 2-án nyit az idei párizsi autószalon, és a legtöbb gyártó már közzétette, milyen újdonságokkal készült. A házigazdák ifjú prémium márkája négy elektromos modellel várja a látogatókat.

 

A DS E-TENSE - Párizs előestéjén

 

A PSA csoport prémium márkája, a DS önálló márkaként a párizsi szalonon debütált 3 évvel ezelőtt, emléket állítva a 60 évvel korábban, 1955 október 6-án bemutatott DS modellnek. A DS egyedülálló öröksége, az avantgárd szellem, az innováció és a nemes elegancia új szín a prémium kategóriában. A második generációs termékválaszték első modellje a DS 7 CROSSBACK, aminek a nagy teljesítményű hibrid hajtású modelljét a múlt héten mutatta be az Autosajto.hu. Az idei párizsi kiállításon a DS kulcsszava az E-TENSE, a DS modellek elektromos hajtású változata. A DS bemutatja a DS 3 CROSSBACK-et, egy high-tech stílusú SUV-ot és annak elektromos E-TENSE verzióját. A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 hibrid és a a DS 3 CROSSBACK 100%-ban elektromos E-TENSE képviseli a márka elektromobilitási stratégiáját.

 

 

A párizsi Porte de Versailles kiállítóközpont 1-es pavilonjában található, ékszerdobozra emlékeztető DS stand igazi élményt nyújtó látogatásra hívja a látogatókat. A márka jelenének és jövőjének megismeréséhez a kiállítás útvonalát jelző LED-es fényjátékot kell követni.

 

A DS E-TENSE - Párizs előestéjén

 

A DS 3 CROSSBACK E-TENSE

A DS új high-tech stílus ikonjának számító SUV 100%-ban elektromos hajtású változata, a DS 3 CROSSBACK E-TENSE. A világpremier mellett a Párizsi Autószalon alkalmával a DS megkezdi a rendelésfelvételt erre az új modellre, a DS 3 CROSSBACK LA PREMIÈRE, bevezető limitált szériát is beleértve. A DS 3 FOREVER is egy limitált széria, a párizsi divatot megtestesítő városi autó, amely tovább gazdagítja a DS 3 új modellpalettáját. Ezek a modellek egy új felépítésű elektronikus rendszerrel készülnek, és új technológiai berendezéseket kínálnak.

 

A DS E-TENSE - Párizs előestéjén

 

A városi közlekedésre és utazásra egyaránt alkalmas DS 3 CROSSBACK a látványt helyezi előtérbe: DS MATRIX LED VISION fényszórók, automatikusan kiemelkedő, süllyesztett kilincsek, teljesen digitális vezetőhely. Avantgárd megjelenése mellett az autó a biztonsági berendezések és a vezetést segítő rendszerek gazdag kínálatával, valamint rendkívüli kényelemmel és minden eddiginél jobb hangszigeteléssel rendelkezik.

 

A DS E-TENSE - Párizs előestéjén

 

A DS 3 CROSSBACK a személyre szabott megoldások széles választékát kínálja: tízféle karosszériaszín, tízféle keréktárcsa, háromféle tetőszín és ötféle belső tér kialakítás közül lehet választani: DS MONTMARTRE, DS BASTILLE, DS PERFORMANCE LINE, DS RIVOLI, DS OPERA. Szemcsézett bőr vagy Nappa bőr kárpit, fonott mintás kárpit vagy Alcantara®, kézzel varrott bőrkormány, fém díszítőelemek – mindenkinek saját, egyedi DS 3 CROSSBACK modellt!

 

A DS E-TENSE - Párizs előestéjén

 

E-Tense elektromos hajtás

A DS 3 CROSSBACK E-TENSE a jó dinamikai tulajdonságok érdekében egy nagy teljesítményű, elektromos hajtású motorral lesz felszerelve. A WLTP menetciklus szerint mérve akár 320 km-es, az NEDC menetciklus szerint mérve pedig körülbelül 430 km-es hatótávolság, akár 20% fékenergia-vissaznyerés a városi közlekedésben, és 260 Nm nyomaték, amivel a gyorsulás 0-50 km/h 3,3 másodperc, míg 0-100 km/h 8,7 másodperc alatt.

 

A DS E-TENSE - Párizs előestéjén

 

Az elektromos hajtáslánc része egy 100 kW-os (136 lóerős) elektromos motor, egy 50 kWh-s lítium-ion akkumulátor, és egy fékenergia-visszanyerő rendszer. A fedélzeti töltő minden töltőtípushoz használható (háztartási töltő, fali csatlakozóaljzat és szupergyors töltő 100 kW-ig). További érdekes felszerelés egy nagy teljesítményű hőszivattyú, amely az utastér hatékony termikus komfortját és az akkumulátor optimális hőszabályozását biztosítja.

A DS 3 CROSSBACK E-TENSE 5 óra alatt töltődik fel egy 11 kW-os, háromfázisú fali töltőállomásról, és 30 perc alatt 80%-ra tölthető fel egy 100 kW-os nyilvános gyorstöltőről (ami 9 km/percnek felel meg).

 

A DS E-TENSE - Párizs előestéjén

 

A felsorolt teljesítmények mellett az autó változatlanul nagy helykínálatot, valamint sima, zökkenőmentes, csendes működése és dinamizmusa rendkívüli vezetési élményt biztosít.

Rendelés

Az elektromobilitásra azért még várni kell. A DS 7 Crossover E-Tense hibrid 2019 első félévében, a DS 3 Crossover E-Tense 2019 második félévétől rendelhető. A 2018-as Párizsi Autószalonon azért a világpremierként bemutatásra kerülő DS 3 CROSSBACK és annak bevezető limitált szériája a kiállítás idején már megvásárolható lesz. Az árakat az autószalon megnyitásakor közli a gyártó. Az autókat a DS Store-okból és DS-szalonokból álló, exkluzív DS hálózat forgalmazza. 2018 első félévében 140 értékesítési pont nyitotta meg kapuit globálisan, míg 2018 júniusában a márka már 340 bemutatóteremben volt jelen. A DS nem csak modelljein, hanem az ONLY YOU szolgáltatási programon keresztül is kivételes kapcsolatot ápol ügyfeleivel.

 

A DS E-TENSE - Párizs előestéjén

You may also read!

Hyundai és Kia autók személyes beállítása okostelefonnal

Hyundai és Kia autók személyes beállítása okostelefonnal

A Hyundai Csoport olyan fejlesztésen dolgozik, amely egy okostelefon alkalmazáson keresztül teszi lehetővé az elektromos járművek teljesítményparamétereinek a beállítását.

Read More...

Toyota Hilux 2019 speciális kiadás


A Toyota egy különleges Hilux pickupot hoz a Birminghami 2019-es kereskedelmi járművet bemutató rendezvényre, amely április 30-tól május

Read More...
TESLA a Föld Napja 2019

Mit tesz hozzá a TESLA a Föld Napja 2019-hez?


A Tesla a Föld Napjának megünneplésére invitál:
Minden évben több mint 1 milliárd ember ünnepli 193 országban a

Read More...

Leave a reply: