SUV kakasviadal

In biztonság, USA, videó
SUV kakasviadal

Ha valakit leszorítanak az útról, és ezt durván reagálja le, az veszélyes, de az alábbi videón látott vezető már-már pszichiátriai eset. A felvételt egy Tesla Model 3 fedélzeti kamerája rögzítette.

Azzal kezdődött, hogy a fekete Nissan crossover vezetője „visszaütött”? Nehéz kérdés. Tény, hogy az incidens a fehér Ford Explorer figyelmetlenségével indult (36 másodpercnél), ami nem durván, de éppen kiszorította a Nissant, és arra kényszerítette vezetőjét, hogy a padkán haladjon. Nyilvánvaló a figyelmetlenség, egyértelmű a vezetői hiba, mivel a látási viszonyok sem okozhattak problémát.

 

 

De bármi is indokolja, azt, ami ezután következett? A videó közepén, úgy 2:03-nál a két jármű össze is ütközhetett. A látottak alapján már a Nissan vezetője az agresszor, minden lépésében meg akarta leckéztetni a Fordot, és miután a az Explorer-nek sikerült egy rövid időre meglépnie, a Nissan ezt nem hagyta. Végül az Explorer megállt a Nissan előtt a padkán, míg a felvételt készítő autó tovább ment, így a fedélzeti kamera már nem vette tovább az eseményeket.

Nem tudjuk, hogy a két vezető kiszállt-e az autódból és folytatta-e a harcot ököllel? Amit tudunk, az az, hogy a Tesla Model 3 tulajdonosa felhívta a rendőrséget, miután túlment a két megálló SUV-n. Akár korábban is telefonálhatott volna.

Az esemény Maryland állam 32-es útján történt, ahol a közúti veszélyeztetésért járó bírság 510-1000 dollárig terjed (USD). Ha a bíró is megnézi ezt a videót, valószínűleg a maximális bírságot fogja kiszabni.

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...