SUV kakasviadal

In biztonság, USA, videó
SUV kakasviadal

Ha valakit leszorítanak az útról, és ezt durván reagálja le, az veszélyes, de az alábbi videón látott vezető már-már pszichiátriai eset. A felvételt egy Tesla Model 3 fedélzeti kamerája rögzítette.

Azzal kezdődött, hogy a fekete Nissan crossover vezetője „visszaütött”? Nehéz kérdés. Tény, hogy az incidens a fehér Ford Explorer figyelmetlenségével indult (36 másodpercnél), ami nem durván, de éppen kiszorította a Nissant, és arra kényszerítette vezetőjét, hogy a padkán haladjon. Nyilvánvaló a figyelmetlenség, egyértelmű a vezetői hiba, mivel a látási viszonyok sem okozhattak problémát.

 

 

De bármi is indokolja, azt, ami ezután következett? A videó közepén, úgy 2:03-nál a két jármű össze is ütközhetett. A látottak alapján már a Nissan vezetője az agresszor, minden lépésében meg akarta leckéztetni a Fordot, és miután a az Explorer-nek sikerült egy rövid időre meglépnie, a Nissan ezt nem hagyta. Végül az Explorer megállt a Nissan előtt a padkán, míg a felvételt készítő autó tovább ment, így a fedélzeti kamera már nem vette tovább az eseményeket.

Nem tudjuk, hogy a két vezető kiszállt-e az autódból és folytatta-e a harcot ököllel? Amit tudunk, az az, hogy a Tesla Model 3 tulajdonosa felhívta a rendőrséget, miután túlment a két megálló SUV-n. Akár korábban is telefonálhatott volna.

Az esemény Maryland állam 32-es útján történt, ahol a közúti veszélyeztetésért járó bírság 510-1000 dollárig terjed (USD). Ha a bíró is megnézi ezt a videót, valószínűleg a maximális bírságot fogja kiszabni.

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

Vége a Teslák ingyenes töltésének

Az új Tesla vásárlóknak már fizetniük kell a töltésért
Az idén november 2-át követően vásárolt Tesla Model S

Read More...
Nehéz feladat volt - Nyíregyháza Rali

Fogasy: Nehéz feladat volt – Hősies küzdelem a Nyíregyháza Ralin

Az abszolút kilencedik helyen végzett Fogasy Gergely és Berendi Dávid a jövőévi magyar Európa-bajnoki futam kandidálóversenyén, a Nyíregyháza

Read More...

Az európai nagyvárosok közül Bukarestben állnak a legtöbbet dugóban az autósok

Közlekedési felmérés
 A 800 ezer lakost meghaladó népességű európai városok közül Bukarestben töltik a legtöbb időt – évente

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu