SUV kakasviadal

In biztonság, USA, videó
SUV kakasviadal

Ha valakit leszorítanak az útról, és ezt durván reagálja le, az veszélyes, de az alábbi videón látott vezető már-már pszichiátriai eset. A felvételt egy Tesla Model 3 fedélzeti kamerája rögzítette.

Azzal kezdődött, hogy a fekete Nissan crossover vezetője „visszaütött”? Nehéz kérdés. Tény, hogy az incidens a fehér Ford Explorer figyelmetlenségével indult (36 másodpercnél), ami nem durván, de éppen kiszorította a Nissant, és arra kényszerítette vezetőjét, hogy a padkán haladjon. Nyilvánvaló a figyelmetlenség, egyértelmű a vezetői hiba, mivel a látási viszonyok sem okozhattak problémát.

 

 

De bármi is indokolja, azt, ami ezután következett? A videó közepén, úgy 2:03-nál a két jármű össze is ütközhetett. A látottak alapján már a Nissan vezetője az agresszor, minden lépésében meg akarta leckéztetni a Fordot, és miután a az Explorer-nek sikerült egy rövid időre meglépnie, a Nissan ezt nem hagyta. Végül az Explorer megállt a Nissan előtt a padkán, míg a felvételt készítő autó tovább ment, így a fedélzeti kamera már nem vette tovább az eseményeket.

Nem tudjuk, hogy a két vezető kiszállt-e az autódból és folytatta-e a harcot ököllel? Amit tudunk, az az, hogy a Tesla Model 3 tulajdonosa felhívta a rendőrséget, miután túlment a két megálló SUV-n. Akár korábban is telefonálhatott volna.

Az esemény Maryland állam 32-es útján történt, ahol a közúti veszélyeztetésért járó bírság 510-1000 dollárig terjed (USD). Ha a bíró is megnézi ezt a videót, valószínűleg a maximális bírságot fogja kiszabni.

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu