Az Ares Design is készít Tesla Roadster-t – Model S-ből

In elektromos, hír
Az Ares Design is készít Tesla Roadster-t – Model S-ből

Tesla Roadstert szeretne? Segít az Ares Design. Aki ugyanis egy új, gyári nyitható tetejű Teslát szeretne, már csak a második generációs Roadsterből rendelhet.

Tudni kell azonban, hogy a szállítások csak 2020 után várhatók, az árak pedig 200.000 amerikai dollárról indulnak. A potenciális hazai vásárlók kedvéért ez kb. 56 millió Ft, de ha megnöveljük a 27%-os áfával, már 70 millió forint fölé megy az ár. Persze, mindig van alternatíva, például az első generációs roadster használt példányainak a megvásárlására, de Elon Musk is elismerte, hogy megbízhatóság szempontjából az az autó katasztrófa volt. Mit vegyen akkor, aki akár 50 milliót is áldozna arra, hogy kicsit kiemelkedjen a tömegből?

Nos, van néhány autóépítő szakember, meg cégek is, akik vállalják egy Tesla Model 3 vagy Model S átalakítását kabrióvá. Bár még nem nagyon láttunk tető nélküli Model 3-ast, a Model S esetén már voltak próbálkozások. Az egyik legújabb céges próbálkozás a modenai Ares Design roadstere, tervrajzuk világosan mutatja, hogy mi az elképzelésük. A közösségi oldalukon már közzétették az Ares Design Tesla S Roadster vázlatát. Meg kell hagyni, jól néz ki!

 

 

Miért olyan különleges ez a megoldás? Egyszerűen azért, mert korábban senki sem próbálta úgy átalakítani a Model S-t, hogy kétajtós, kétüléses roadster legyen belőle. Az összes létező Model S kabrió négy ajtós és két sorban vannak az ülések. A modenai tervezők azonban nem sokat foglalkoztak eddig a részletekkel. Csak annyit mondtak, hogy “minden tudásukat és kreativitásukat beleadják a projektbe, hogy egy izgalmas és különleges roadster változata legyen a Tesla Model S-nek.

Ha a közzétett vázlat megvalósul, az Ares Design féle Model S Roadster biztosan figyelemfelkeltő autó lesz. Ami azt illeti, ez hatással lehet a Tesla saját roadster fejlesztésére és értékesítésére. Természetesen mindez függ attól is, hogy a modenaiak mikortól és mennyiért készítik a Model S alapú roadstert. Az új Model S ára áfával együtt is csak 33 millió forint körül van, így akár a hivatalos ár feléből is kijön a hazai vásárló.

forrás: carscoops.com

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu