Toyota nyilatkozat a BREXIT megállapodásról

In hír
Toyota nyilatkozat a BREXIT megállapodásról

Dr. Johan van Zyl, a Toyota Motor Europe elnök-vezérigazgatója üdvözölte a bejelentést, miszerint az Egyesült Királyság kormánya és az Európai Unió megállapodást kötött az Unióból történő kilépés részleteiről. Reméljük, hogy az Egyesült Királyság és az Európai Unió tagországainak a parlamentjei ratifikálják a tegnap aláírt szerződést.

A megállapodással kapcsolatban Dr. Johan van Zyl, a Toyota Motor Europe elnök-vezérigazgatója elmondta: Üdvözöljük a megállapodás bejelentését, ami biztosítja további zavartalan üzleti tevékenységünket az átmeneti időszakban, és segíti a termelési zavarok elkerülését. A megállapodás hiányában a korszerű termelés alapját jelentő „Épp időben” (Just in Time) logisztikai rendszer működése veszélybe került volna.

 

Toyota nyilatkozat a BREXIT megállapodásról

 

Nagyra értékeljük a komoly kihívást jelentő tárgyalásokat, amit végül megállapodással sikerült lezárni. Arra kérjük az Egyesült Királyság és az EU politikai vezetőit, hogy a jelen megállapodással lefedett átmeneti időszak során készítsék elő a jövőbeni kereskedelmi kapcsolat törvényi kereteit, amely biztosítja a szabad, súrlódásmentes kereskedelmet és a közös műszaki szabványok használatát, amelyek szerintünk alapvető fontosságúak az autóipar versenyképességének fenntartásához.

Dr. Johan van Zyl, a Toyota Motor Europe elnök-vezérigazgatója

You may also read!

Tim Gábor dobogós a Mikulás Rallye-n az új autóval

A több nehézséget, három kiesést, de végül kategória harmadik helyet hozó Rallye2 szezon végeztével volt hiányérzet Tim Gáborban

Read More...
Védelmi hiba? – Csillagtalan a FIAT PANDA is

Védelmi hiba? – Csillagtalan a FIAT PANDA is

Az EURO NCAP törés teszten egy csillag sem jutott a Fiat Pandának. Legutóbb a Fiat Punto kapott ilyen minősítést 2017 decemberében.

Read More...
Volkswagen Polo GTI R5-tel folytatja a MOL Racing Team

Volkswagen Polo GTI R5-tel folytatja a MOL Racing Team

2019-ben az új Volkswagen Polo GTI R5-tel versenyez a Rali Európa-bajnokságban a Herczig Norbert – Ferencz Ramón kettős. A MOL Racing Team párosa már a hétvégén bemutatkozik az új autóval.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu