Már tesztelik a repülő taxi-t – Az Audi, az Airbus és az Italdesign együttműködése

In hír
repülő taxi

Az amszterdami Drón Hétvégén az Audi, az Airbus és az Italdesign közösen mutatják be a „Pop.Up Next” repülő taxi prototípusát, ami már vezethető és képes repülni. Ez a koncepció ötvöz egy önvezető elektromos autót és egy utasszállító drónt.

 

repülő taxi
 

Az első publikus teszt repülésen a repülő egység pontosan letett egy földi modult, ami magától elhajtott a landolási helyszínről. Ez még csak egy 1:4 arányú modell volt. De a következő évtizedben már a nagyvárosokban használhatja majd a közönség ezt az úri huncutságot. De ma még egyelőre maximum egy macska fér bele a repülő taxiba.

A jövőben majd felnőttek és gyerekek akár jogsi nélkül is használhatják ezt a formáját a közlekedésnek, amit akár robot taxinak is hívhatunk.

 

repülő taxi
 

A három neves cég együttműködésének következő lépése az 1:1 arányú repülő taxi megépítése lesz. Az Audi emellett támogatja a Városi Légi Mobilitás projectet is Ingolstadtban.

Mindenesetre kíváncsian várjuk az ember szállítására alkalmas modellt és a fejleményeket ezen a területen. Egy második vagy harmadik szintű önvezetés is először szokatlan az embernek, de egy idő után nagyon élvezetes. Ha pedig már egy robot taxi szállít, ami akár repülni is tud, az tényleg a sci-fi-k világa lesz.

 

repülő taxi

You may also read!

Hyundai és Kia autók személyes beállítása okostelefonnal

Hyundai és Kia autók személyes beállítása okostelefonnal

A Hyundai Csoport olyan fejlesztésen dolgozik, amely egy okostelefon alkalmazáson keresztül teszi lehetővé az elektromos járművek teljesítményparamétereinek a beállítását.

Read More...

Toyota Hilux 2019 speciális kiadás


A Toyota egy különleges Hilux pickupot hoz a Birminghami 2019-es kereskedelmi járművet bemutató rendezvényre, amely április 30-tól május

Read More...
TESLA a Föld Napja 2019

Mit tesz hozzá a TESLA a Föld Napja 2019-hez?


A Tesla a Föld Napjának megünneplésére invitál:
Minden évben több mint 1 milliárd ember ünnepli 193 országban a

Read More...

Leave a reply: