Michael Schumacher 50 éves – Speciális kiállítás a Ferrari Múzeumban

In hír
Michael Schumacher 50 éves

A Michael Schumacherről szóló kiállítás 2019 január 3-án nyílik meg.

A Ferrari Múzeum egy speciális kiállítást nyit meg 2019 január harmadikán, Michael Schumacher 50. születésnapján. A kiállítás célja egyrészt az ünneplés másrészt a tisztelgés az eddigi legsikeresebb „Ágaskodó Ló” pilóta eredményeinek.

Schumachernek speciális helye van a Ferrari történelmében, ami számos rekordjának köszönhető. Michael 1996 és 2004 között volt a Ferrari versenyzője és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Scudeira istálló 6 gyártói bajnoki címet szerezzen. Michael Schumachert a Forma 1 legeredményesebb pilótájaként tarják számon. A Ferrarihoz 1996-ban szegődött és 2000 és 2004 között öt világbajnoki címet szerzett. Előtte már a Benetton-nal is bezsebelt 2 világbajnoki címet.

Michael nyerte a legtöbb világbajnoki címet, a legtöbb versenyt, ő futotta a legtöbb „leggyorsabb kört” és ő aratta egy szezonban a legtöbb futamgyőzelmet.

Michael az UNESCO nagykövete, számos humanitárius kezdeményezés résztvevője.

2013-ban sajnos súlyos síbalesetet szenvedett. Fél évig volt kómában, de azóta sem sikerült felépülnie.

A kiállítás bepillantást enged a hétszeres világbajnok emlékezetes pillanataiba, illetve a Maranellóban készült extravagáns GT kocsik fejlesztésébe, melyben Michaelnek komoly része volt.

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights