Bogaras Green Bay Packers rajongó

In veterán
Bogaras Green Bay Packers rajongó

Kérdezhetnénk, mi látható a képen? A Kicsi kocsiból ismert Herbie szájkosárral? Vagy a csomagtartó növelésének egy érdekes módját látjuk? Aki kevésbé járatos az NFL világában ne nagyon tippeljen.

Ferdinand Porsche híres népautója több mint 80 éves, s bár már 15 éve nem gyártják, ma is népszerű. A bogarasok pedig egyre újabb és kreatívabb ötletekkel teszik kedvenc autójukat egyedivé. Közeledik az év vége, ami a profi amerikai fociban egy nagyon aktív időszak, az utolsó hajrá a rájátszás előtt. Az NFL egyik legnépszerűbb csapata a zöld-sárga színben játszó Green Bay Packers szezonja nem túl jól sikerült eddig, minden buzdításra szükségük van. A képen látható bogár egy igazi szurkolói autó, a furcsa fémszerkezet az autó elején pedig egy régebbi típusú arcvédő rácsot szimbolizál.

Ezt a bogarat persze csak egy Green Bay Packers rajongó szeretheti igazán. Legalább az egyik ajtóján viseli a csapat logóját, és a tetőn lévő csík is olyan, mint az NFL legendás csapatának hivatalos játék sisakja. Az amerikai futball világában kevésbé járatos olvasóinknak megjegyezzük, hogy a Michigen tó nyugati partján álló kisváros csapata a harmadik legrégebbi csapata az NFL-nek. És bár Green Bay sem nem fővárosa, sem nem a legnépesebb városa Wisconsin államnak, a focicsapata révén az egész állam büszkesége. Az autóra visszatérve, szórakoztató munka lehetett megtervezni és összeállítani ezt a műalkotást, de nehéz pontos jelzőt találni rá. A rács egyébként jól jöhet frontális ütközés esetén, mivel a Bogár nem a legbiztonságosabb karosszéria az utakon.

Mi a helyzet Packers rajongókkal? Ezzel a kocsival büszkélkedik a ház előtt, vagy egy meccsen a Lambeau Field-en? Vagy most kiábrándultak, hogy két meccsel a rájátszás előtt kiesett a csapat? Persze egy igazi drukker mindig támogatja a csapatát, nem számít, hol áll a tabellán. Még ha Aaron Rodgers sem lesz fiatalabb, és nem tud a csapatnak segíteni a pályán.

A képet a Reddit-en találtuk, ezzel próbáljuk vigasztalni a Green Bay Packers rajongó olvasóinkat.

 

Bogaras Green Bay Packers rajongó

forrás: carcoops.com

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu