Bogaras Green Bay Packers rajongó

In veterán
Bogaras Green Bay Packers rajongó

Kérdezhetnénk, mi látható a képen? A Kicsi kocsiból ismert Herbie szájkosárral? Vagy a csomagtartó növelésének egy érdekes módját látjuk? Aki kevésbé járatos az NFL világában ne nagyon tippeljen.

Ferdinand Porsche híres népautója több mint 80 éves, s bár már 15 éve nem gyártják, ma is népszerű. A bogarasok pedig egyre újabb és kreatívabb ötletekkel teszik kedvenc autójukat egyedivé. Közeledik az év vége, ami a profi amerikai fociban egy nagyon aktív időszak, az utolsó hajrá a rájátszás előtt. Az NFL egyik legnépszerűbb csapata a zöld-sárga színben játszó Green Bay Packers szezonja nem túl jól sikerült eddig, minden buzdításra szükségük van. A képen látható bogár egy igazi szurkolói autó, a furcsa fémszerkezet az autó elején pedig egy régebbi típusú arcvédő rácsot szimbolizál.

Ezt a bogarat persze csak egy Green Bay Packers rajongó szeretheti igazán. Legalább az egyik ajtóján viseli a csapat logóját, és a tetőn lévő csík is olyan, mint az NFL legendás csapatának hivatalos játék sisakja. Az amerikai futball világában kevésbé járatos olvasóinknak megjegyezzük, hogy a Michigen tó nyugati partján álló kisváros csapata a harmadik legrégebbi csapata az NFL-nek. És bár Green Bay sem nem fővárosa, sem nem a legnépesebb városa Wisconsin államnak, a focicsapata révén az egész állam büszkesége. Az autóra visszatérve, szórakoztató munka lehetett megtervezni és összeállítani ezt a műalkotást, de nehéz pontos jelzőt találni rá. A rács egyébként jól jöhet frontális ütközés esetén, mivel a Bogár nem a legbiztonságosabb karosszéria az utakon.

Mi a helyzet Packers rajongókkal? Ezzel a kocsival büszkélkedik a ház előtt, vagy egy meccsen a Lambeau Field-en? Vagy most kiábrándultak, hogy két meccsel a rájátszás előtt kiesett a csapat? Persze egy igazi drukker mindig támogatja a csapatát, nem számít, hol áll a tabellán. Még ha Aaron Rodgers sem lesz fiatalabb, és nem tud a csapatnak segíteni a pályán.

A képet a Reddit-en találtuk, ezzel próbáljuk vigasztalni a Green Bay Packers rajongó olvasóinkat.

 

Bogaras Green Bay Packers rajongó

forrás: carcoops.com

You may also read!

Rebenlad Rally

Fogasy fantasztikus versennyel kezdett a Rebenland Rally-n


Nehéz, de jóhangulatú versenyen mutatkozott be Fogasy Gergely és Berendi Dávid a Ford Fiesta R5-tel.
Az osztrák

Read More...
Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Tudjuk a gyermekdalból, hogy majd József napján elmúlik a szél. Március 13-án viszont még olyan szél fújt Texas államban, hogy felborított egy kamiont. Mit tehetünk nagyon erős oldalszélben?

Read More...
Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

A Mercedes-AMG GT R Pro a prémiumgyártó sportautói között a zászlóshajó. Az új modell már rendelhető az Egyesült Királyságban. A Pro jelzésből eredő ártöbbletből egy jól felszerelt prémiumkategóriás autót is vásárolhatnánk.

Read More...

Leave a reply: