Bogaras Green Bay Packers rajongó

In veterán
Bogaras Green Bay Packers rajongó

Kérdezhetnénk, mi látható a képen? A Kicsi kocsiból ismert Herbie szájkosárral? Vagy a csomagtartó növelésének egy érdekes módját látjuk? Aki kevésbé járatos az NFL világában ne nagyon tippeljen.

Ferdinand Porsche híres népautója több mint 80 éves, s bár már 15 éve nem gyártják, ma is népszerű. A bogarasok pedig egyre újabb és kreatívabb ötletekkel teszik kedvenc autójukat egyedivé. Közeledik az év vége, ami a profi amerikai fociban egy nagyon aktív időszak, az utolsó hajrá a rájátszás előtt. Az NFL egyik legnépszerűbb csapata a zöld-sárga színben játszó Green Bay Packers szezonja nem túl jól sikerült eddig, minden buzdításra szükségük van. A képen látható bogár egy igazi szurkolói autó, a furcsa fémszerkezet az autó elején pedig egy régebbi típusú arcvédő rácsot szimbolizál.

Ezt a bogarat persze csak egy Green Bay Packers rajongó szeretheti igazán. Legalább az egyik ajtóján viseli a csapat logóját, és a tetőn lévő csík is olyan, mint az NFL legendás csapatának hivatalos játék sisakja. Az amerikai futball világában kevésbé járatos olvasóinknak megjegyezzük, hogy a Michigen tó nyugati partján álló kisváros csapata a harmadik legrégebbi csapata az NFL-nek. És bár Green Bay sem nem fővárosa, sem nem a legnépesebb városa Wisconsin államnak, a focicsapata révén az egész állam büszkesége. Az autóra visszatérve, szórakoztató munka lehetett megtervezni és összeállítani ezt a műalkotást, de nehéz pontos jelzőt találni rá. A rács egyébként jól jöhet frontális ütközés esetén, mivel a Bogár nem a legbiztonságosabb karosszéria az utakon.

Mi a helyzet Packers rajongókkal? Ezzel a kocsival büszkélkedik a ház előtt, vagy egy meccsen a Lambeau Field-en? Vagy most kiábrándultak, hogy két meccsel a rájátszás előtt kiesett a csapat? Persze egy igazi drukker mindig támogatja a csapatát, nem számít, hol áll a tabellán. Még ha Aaron Rodgers sem lesz fiatalabb, és nem tud a csapatnak segíteni a pályán.

A képet a Reddit-en találtuk, ezzel próbáljuk vigasztalni a Green Bay Packers rajongó olvasóinkat.

 

Bogaras Green Bay Packers rajongó

forrás: carcoops.com

You may also read!

Nyolc hónapja zsugorodik az európai újautó-piac


Látszik, hogy a bajok most a nagy nyugati piacokon vannak, így hiába is teljesít a mi régiónk még

Read More...
25. HELL Miskolc Rallye

Jó pörgős verseny volt! – Interjú Poczang Valér navigátorral a 25. HELL Miskolc Rallye után.
HELL Miskolc Rallye 2019. 05. 02. Parkánszki Balázs – Poczang Valér Lada 2105 Dynamic Rally Team

Read More...

Bemutatta a Volvo kínai tulajdonosa a saját hibrid SUV-ját


A kínai Geely egyre többször okoz kellemes meglepetést, egyre versenyképesebbnek tűnnek termékei a német, a japán és a

Read More...

Leave a reply: